PREMIERA! Mascatii Politiei Locale Timisoara, antrenati de un maestru al artelor martiale din Israel! Sensei Hazan Kobi este un celebru antrenor al trupelor israeliene

In plin scandal al amendarii revolutionarului Corneliu Vaida pentru postarea unor comentarii jignitoare pe Facebook, directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, a decis sa-si pregateasca trupele de interventie, pentru orice eventualitate, cu un maestru al artelor martiale din Israel.


Antrenorul Hazan Kobi a fost, sambata, la Timisoara, pentru a conduce o sedinta de antrenament cu “mascatii” Politiei Locale, acest tip de instruire a politistilor locali cu specialisti consacrati in lupta corp la corp fiind o premiera nationala.

“Efectivele de interventie ale Politiei Locale Timisoara au fost instruite de un celebru antrenor al trupelor israeliene, cu atestat international, ce antreneaza trupele speciale de politie din toata Europa, venit special la noi.

Importanta actiunii este ca antrenamentul s-a facut pentru prima data in Europa la o organizatie IPA din care noi facem parte si la prima Politie Locala din Romania”, a dezvaluit directorul Dorel Cojan. (G.I.)

Leave a Reply