PERCHEZITII! 35 de tigani din Lugoj, luati pe sus de mascati si dusi la audieri! Arme albe, sticle incendiare si chiar un pistol cu 13 cartuse, confiscate de la taberele aflate in conflict deschis

Dupa scandalurile din ultimile zile care au ridiculizat Politia Timis, tiganii agresivi din Lugoj au fost ridicati de mascati si dusi la audieri.


Actiunea in forta a politistilor timiseni a vizat patru palate de romi din Lugoj, care au fost luate cu asalt  mascatii de la I.P.J. Timis, dar si de jandarmii de la Gruparea Mobila. Ancheta este coordonata de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj.

Oamenii legii face cercetari pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept, dupa ce, in ultimele zile, doua clanuri de romi din oras au declansat un adevarat razboi deschis.

In urma perchezitiilor, nu mai putin de 35 de persoane au fost conduse la sediul politiei pentru audieri, fiind acuzate de de distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice, nerespectarea regimului armelor si al munitiilor si uz de arma fara drept.

 “Actiunea a vizat probarea si documentarea activitatii infractionale a mai multor persoane aflate intr-o stare conflictuala. In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 19 arme albe (8 sabii, 7 cutite si 4 topoare), 22 de sticle incendiare, un pistol si 13 cartuse. 35 de persoane, cu varste intre 16 si 60 de ani, au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Lugoj pentru audieri, fata de acestea urmand a fi dispuse masuri legale”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Incidentele au izbucnit zilele trecute, dupa ce masina unui clan de romi a fost incendiata in plina noapte. Sambata dimineata cele doua familii care locuiesc in doua imobile invecinate s-au luat la bataie de fata cu politistii si au aruncat cu pietre si o torta peste gardul ce separa doua proprietati. (Vlad Enciu)

 

One thought on “PERCHEZITII! 35 de tigani din Lugoj, luati pe sus de mascati si dusi la audieri! Arme albe, sticle incendiare si chiar un pistol cu 13 cartuse, confiscate de la taberele aflate in conflict deschis

  1. Enter your comment here…tiganii din lugoj trebuie pusi cu botul pe labe, ca sa nu zic exterminati. Destul e destul.Daca nu au frica de lege, comunitatea trebuie sa ii trateze cu forta fizica majora si chiar letala, pana pleaca inapoi catre mader land india.
    Trebuie sa spunem gata, fiindca felul lor de a fi si respecta legea a ajuns subiect de singuranta nationala in Romania.

Leave a Reply