A trecut peste acuzatia de “premier lacheu” si s-a impacat cu jurnalistul timisorean care i-a aplicat cea mai dura corectie de presa din cele 100 de zile de guvernare! Sorin Grindeanu isi indreapta coloana vertebrala?

Revenit la Timisoara pentru a participa la aniversarea Consiliului Judetean Timis, care a implinit 25 de ani de activitate, premierul Sorin Grindeanu a tinut un discurs marcat de o oarecare nostalgie.


“Saptamana aceasta s-au implinit 100 de zile de cand am plecat de aici pentru a prelua sefia Guvernului. Pentru mine, oriunde as merge, Timisoara ramane acasa, alaturi, bineinteles, si de Caras. De fiecare data cand vin aici, o sa ma bucur de realizarile pe care le veti avea si o sa ma intristez de eventualele esecuri”, a spus, printre altele, premierul banatean.

Cu siguranta, la categoria esecuri, in cele 100 de zile de cand se afla in fruntea Guvernului, poate fi pusa si degradarea relatiei sale cu presa care i-a fost fidela in toti anii ascensiunii catre una dintre cele mai importante functii din stat. Atat de mult s-a degradat aceasta relatie mercantila, incat Sorin Grindeanu a fost numit “premierul lacheu devenit complicele mafiei”.

Cine s-ar fi asteptat ca o asemenea acuzatie teribila sa vina chiar din partea unui jurnalist care a participat la triumful lui Sorin Grindeanu, din vara anului trecut, la Consiliul Judetean Timis.

“Oricat a incercat Sorin Grindeanu sa se tina batos in aceasta perioada, a sfarsit lamentabil, confirmand cele mai critice voci care spuneau nu este decat o marioneta a lui Dragnea. Sorin Grindeanu devine, de acum, complicele moral al tuturor mafiotilor cu gulere albe si al tuturor membrilor crimei organizate care vor fi scapati de prevederile adoptate in secret. Nici nu mai conteaza daca Grindeanu va mai ramane sau nu prim ministru. Pentru popor va fi, pentru totdeauna, cel care l-a slugarit pe Dragnea ca sa scape de puscarie. A preferat sa ramana premierul lacheu care l-a servit intocmai si la timp pe jupanul de la Teleorman, decat sa fie fost prim-ministru al Romaniei cu coloana vertebrala”, a comentat, printre altele, jurnalistul Dragos Bota.

Anularea Ordonantei 13 si tendinta lui Sorin Grindeanu de a iesi de sub controlul lui Liviu Dragnea pare sa-l fi readus in gratiile presei de partid, in ciuda articolului in care a fost desfiintat. A trecut peste epitetul de “premier lacheu” si, de dragul unei bune relatii cu platoul Antena 3, a iertat excesul editorial a lui Dragos Bota.

Compromis ministerial sau atac de presa simulat, nu se stie, inca, insa marea imbratisare a celor doi de la parastasul fostului jurnalist Mile Carpenisan, din urma cu cateva saptamani, pare sa contureze ideea ca jurnalistul nu poate gresi atat de mult, cat poate ierta premierul. “Cu Sorin Grindeanu imi permit!”, a reactionat Dragos Bota cand a fost intrebat, recent, despre ratiunea criticii devastatoare la adresa demnitarului. (G.I.)

One thought on “A trecut peste acuzatia de “premier lacheu” si s-a impacat cu jurnalistul timisorean care i-a aplicat cea mai dura corectie de presa din cele 100 de zile de guvernare! Sorin Grindeanu isi indreapta coloana vertebrala?

Leave a Reply