Afaceristul Fedor Masnita, dat afara din Consiliul Local Lugoj! PMP a decis sa-i retraga sprijinul politic, desi mandatul sau a fost “girat” de vicepresedinta Roxana Iliescu

Propunerea PMP Timis de retragere a sprijinului politic pentru Fedor Masnita, consilier in cadrul Consiliului Local Lugoj, a fost aprobata, intr-un final, de conducerea centrala a partidului.


Dupa ce, la inceputul lunii februarie, cand s-a pus in discutie excluderea din partid a afaceristului lugojean, acesta a reusit sa-si convinga sefii politici de la Bucuresti ca este victima unei campanii publice de denigrare, fapt intarit si de avocata Roxana Iliescu, de aceasta data, dovezile prezentate Comisiei de Integritate de catre conducerea PMP Lugoj au fost zdrobitoare.

Citeste si: http://www.impactpress.ro/2017/01/exploziv-consilier-local-al-pmp-din-lugoj-acuzat-de-o-teapa-salariala-de-peste-50-000-de-euro-dupa-ce-firma-sa-a-renovat-un-hotel-in-italia-afaceristul-a-fost-promovat-pe-langa-traian-basescu-de-c/

Decizia de retragere a sprijinului politic si, in consecinta, de pierdere a mandatului de consilier local pentru Fedor Masnita a fost luata dupa ce membrii Comisiei de Integritate a PMP i-au ascultat pe oamenii de afaceri “tepuiti” de politicianul lugojean, pe muncitorii care au lucrat pe un santier din Italia si nu si-au incasat ultimele salarii.

Prefectul de Timis, Mircea Bacala a transmis deja catre Consiliul Local Lugoj ordinul prin care lui Fedor Masnita i-a fost retras sprijinul politic si este de asteptat ca noul consilier sa depuna juramantul in prima sedinta. Potrivit lugojinfo.ro, PMP Lugoj nu a anuntat deocamdata cine ii va lua locul lui Masnita, insa este de asteptat ca lista sa fie “sarita” pana la pozitia 10, loc pe care se afla presedintele PMP Lugoj, Marian Costea. (G.I.)

Leave a Reply