BREAKING NEWS! Meci de Liga Campionilor anulat, dupa ce autocarul Borussiei Dortmund a fost implicat intr-o explozie! Un jucator a fost ranit si transportat la spital

Meciul dintre Borussia Dortmund si AS Monaco, contand pentru sferturile de finala ale Ligii Campionilor, a fost amanat pentru miercuri seara, dupa ce autocarul cu care echipa se deplasa de la hotel la stadion a fost implicat intr-o explozie.


“Autocarul pornise de la hotelul echipei spre stadion cand trei incarcaturi explozive au detonat”, a explicat un purtator de cuvant, Gunnar Wortmann, citat de AFP.

El a precizat ca geamurile autocarului au zburat tandari si ca o persoana aflata in interior a fost ranita.

Este vorba despre fundasul Marc Bartra, in varsta de 26 de ani, care a fost ranit la un brat si transportat de urgenta la spital.

Explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care este programata partida, in fața hotelului.

Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe. Nu exista vreun pericol in interiorul stadionului sau in jurul arenei. Bild scrie ca un dispozitiv explozibil era montat pe strada si a provocat explozia tuturor geamurilor. La fata locului au ajuns echipaje ale politiei si pompierii. (C.R.)

Leave a Reply