EXCLUSIV! Un celebru saxofonist din Timisoara va deveni politist cu acte in regula! Ce atributii va avea Remus Novac si sotia sa in structurile Ministerului de Interne?

Unul dintre cei mai talentati muzicieni din Banat, saxofonistul Remus Novac, va deveni politist cu acte in regula, la fel ca si sotia sa, Olguta Berbec.


Cei doi profesionisti intr-ale muzicii au acceptat propunerea venita din partea mai-marilor Ministerului de Interne privind intrarea in sistemul politienesc, insa nu vor avea atributii pe linie operativa, cum s-ar putea crede, ci ii vor incanta si pe mai departe pe iubitorii muzicii populare romanesti.

Artistii banateni vor completa deficitul de cadre de specialitate de la nivelul Ansamblului “Ciocarlia”, dupa ce iuresul pensionarilor i-a cuprins si pe o parte din membrii celebrei formatii politienesti de muzica populara.

Se pare ca tanarul saxofonist esta atat de dorit in ansamblul Ciocarlia, incat ofiterii care l-au recrutat au trecut si peste imensul tatuaj pe care Remus Novac il are pe mana stanga, reprezentand o cheia sol, pe care nu il lasa la vedere cand participa la spectacolele folclorice.

Sa mai spunem ca Pe statele de plata de la “Sport”, “Tradiţie şi educaţie”, dar si in celebrul Ansamblu Ciocarlia sunt prinsi circa 80 de politisti cu simt artistic, priceputi intr-ale ale muzicii si dansurilor, dar şi fosti sportivi de performanta care au reprezentat, de-a lungul timpului, clubul Dinamo.(Vlad Enciu)

One thought on “EXCLUSIV! Un celebru saxofonist din Timisoara va deveni politist cu acte in regula! Ce atributii va avea Remus Novac si sotia sa in structurile Ministerului de Interne?

  1. Bravo. Suflatori si guristi in MAI. De hoti sa se ocupa altii. Salar,nunti ,botezuri si lcantari ptr chefurile sefilor si sefutilor.

Leave a Reply