HOLD-UP! Jaf la sediul firmei Fan Courier din Timisoara! Hotii au intrat si au sustras un seif in care se afla suma de 600.000 de lei, desi cladirea era supravegheata de agentii unei firme de paza

Sediul firmei de curierat rapid Fan Courier, aflat in zona Aeroportului Timisoara, a fost spart in noaptea de miercuri spre joi, iar hotii plecat cu un seif in care se afla nu mai putin de 600.000 de lei. Furtul a fost reclamat la Politie in aceeasi noapte, dupa ce un paznic a observat o fereastra sparta, pe unde au intrat hotii in firma, si a sunat la 112.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Ionut Bocancea, a declarat ca persoane necunoscute au patruns in sediul firmei de curierat Fan Courier din Timisoara de unde au sustras seiful in care se aflau 600.000 de lei.


“In cursul noptii, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in interiorul unei societati comerciale de unde ar fi sustras seiful ce continea suma de 600.000 de lei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarasirii infractiunii de furt calificat, politistii efectuand cercetari pentru identificarea autorilor”, a declarat Ionut Bocancea.

Primele suspiciuni indica faptul ca lovitura s-a dat la pont, hotii stiind ca in seiful firmei se afla o mare suma de bani. Pe de alta parte, paguba de 130.000 de euro nu poate reprezenta un prejudiciu consistent pentru o firma cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro…

Leave a Reply