Pilotii de raliu din Timisoara, “exilati” la Arad pentru etapa a II-a a Campionatului de Automobilism si Karting Timis 2017! VEZI cine a castigat un zbor cu avionul si cine a fost surpriza concursului

Etapa a II-a din Campionatul de Automobilism si Karting Timis 2017 si Campionatul de “DrifTimShow” Timis 2017, denumita “GRAND TOUR TIMIS – ARAD 2017”, a avut loc, sambata, 8 aprilie, in municipiul Arad.


Desfasurata sub egida Federatiei Internationale de Automobilism, competitia organizata profesionist de Auto Club Rally Timis, cu sprijinul Colegiului de Arbitrii auto&moto&kart Timis, a reunit nu mai putin de 58 concurenti din toata tara.

Marele castigator al acestei etape, cu cel mai bun timp al concursului, a fost pilotul timisean Winkler Nicholas, pe un Renault Clio, care a castigat si premiul constand intr-un zbor cu avionul deasupra Timisoarei.

Dar cea mai mare surpriza a acestui deosebit de reusit concurs a fost juniorul Preunca Mihai, 16 ani, care cu o Hona Civic a scos al doilea timp din concurs, reusind sa invinga nume sonore si o multitudine de campioni, afirmandu-se inca de pe acum un concurent de temut in sportul automobilistic romanesc.

Sportivul Krepelka Alexandru si-a facut o revenire in forta, dupa ce la prima etapa a lipsit, invigand la doua clase, 1, cu Honda CRX, si clasa 3, cu un VW Golf.

Timisoreanul Giurisici Marius, pe o Honda Civic, nu coboara stacheta ridicata in Campionatul national in weekendul trecut si castiga spectaculos clasa E.

Echipa ACS Dumbravita castiga concursul la echipe, cu un parcurs perfect al pilotilor sai, profitand si de neprezentarea din motive tehnice a pilotului de marca Preunca Daniel, al echipei Schoko Baroque-Constructim Racing Team, care se claseaza pe locul secund.

Drifterii au facut spectacol, castigand detasat Marcovici Adrian, BMW E30. La sectiunea taxi drift si speed show concurentii efectiv au fost luati cu asalt de spectatorii doritori sa simta andrenalina unui concurs de pe locul copilotului.

Kartingul a facut deliciul fanilor, Konig Eduardo castigand cu un parcurs foarte elegant la clasa Pufo, Nagy Victor pilotand o adavrata bomba, castigand clasa Super Sport.

Frumoasele “printese” ale kartingului Timisan, aplaudate la scena deschisa, devin campioana la clasa Kids, Nagy Alesia, urmata de Urcan Daiana, iar Isac Isabela a ocupat locul 2 la clasa Supersport. “Comisia de Automobilism si Karting-ACR Timis felicita toti sportivii care au realizat in acest weekend la Arad un adevarat regal sportiv automobilistic si de karting”, transmite Comisia de Automobilism si Karting a ACR Timis. (Carla Radulescu)

Leave a Reply