Un jandarm din Timisoara, vicecampion national la canotaj! Sergentul major Spiridon Daniel-Stefan face parte din Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara

Campionatului National de Fond, tineret si seniori, la canotaj, competitie care se desfasoara, in perioada 5-8 aprilie, pe canalul Bega din municipiul Timisoara, a scos la rampa un sportiv foarte bine pregatit din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara.


Este vorba despre sergentul major Spiridon Daniel-Stefan, care a concurat la proba 2+, impreuna cu fratele sau Spiridon Robert, si a reusit sa castige titlul de vicecampion national.

Subofiterul este inscris la Clubul Sportiv Universitar „Politehnica” Timisoara iar, din anul 2012, face parte din lotul national de canotaj.

A participat la competitii nationale si internationale, obtinand de cele mai multe ori locuri pe podium. In anul 2015 a fost campion national, obtinand medalia de aur in proba 2- categoria usoara. Este acum clasat pe locul 7 in top 10 olimpic.

“Sergentul major Spiridon Daniel-Stefan participa la misiunile de ordine si siguranta publica cu colegii din Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara. Isi dezvolta pregatirea fizica individuala, participand la ore de antrenament in sala de sport a unitatii, pregatire pe care o continua la clubul din care face parte”, ne-a transmis lt. col. Emilia Margareta Finata, ofiter de presa la unitatea de jandarmi din Timisoara. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply