ACCIDENT! Fosta judecatoare de tribunal, implicata intr-un accident rutier extrem de grav! Magistratul a suferit o ruptura de stern si a fost operat de urgenta

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost implicata intr-un accident rutier extrem de violent, care a avut loc pe o sosea din judetul Bacau. Aceasta se indrepta spre Suceava, unde era asteptata de prieteni pentru a sarbatori 1 Mai, insa, la un moment dat, in trafic, o masina ar fi incercat sa intoarca pe linie continua si a aparut, brusc, in fata judecatoarei.


In urma impactului extrem de puternic, judecatoarea ar fi suferit o ruptura de stern. A fost transportata de urgenta la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Potrivit avocatului sau, George Moloman, magistratul este acum in afara oricarui pericol.

Geanina Terceanu a devenit cunoscuta dupa ce a fost trimisa in judecata in dosarul Transferurilor, pentru luare de mita, fiind condamnata de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva.

A fost arestata impreuna cu fratii Ioan si Victor Becali pe 20 noiembrie 2015, printr-o decizie a magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care o acuza pe judecatoare ca a luat 220.000 de euro mita pentru a-i achita pe cei doi si pe alti sase oameni de fotbal, in dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, in 24 februarie 2009, judecatorul la acea vreme Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor de fotbalisti, cauza in care Ioan Becali, Victor Becali si Cristian Borcea, alaturi de alti cinci oameni de fotbal, fusesera trimisi in judecata pentru inselaciune si evaziune fiscala.

In 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpatii trimisi in judecata in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste zece milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal. (G.I.)

Leave a Reply