Un politist din mediul rural a primit titlul de Erou al Zilei din partea IGPR, dupa ce a reusit sa salveze un om de la moarte! A intervenit, desi era in timpul liber si a transportat victima de urgenta la spital

Agentul principal Stefan Partene a primit titlul de Eroul Zilei din partea Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), dupa ce a salvat de la moarte o persoana care a incercat sa se sinucida.


A oprit, in ultima clipa, gestul funest al unui barbat care voia sa-si puna streangul de gat, apoi a decis sa-l duca de urgenta la spital cu masina politiei, in conditiile in care nu exista o ambulanta disponibila,

Politistul Stefan Partene a fost sunat intr-o seara, cand era in timpul liber, de un tanar din comuna Pochidia, din judetul Vaslui. A plecat cu masina la o locuinta de la marginea satului. Cand a ajuns, a vazut cum un barbat incerca sa se se sinucida. Impreuna cu fiul victimei, un adolescent de 15 ani, politistul a reusit sa-l salveze pe barbatul de 42 de ani, transmite TVR Iasi.

Barbatul salvat de politist este internat acum in spitalul din Barlad, in sectia de boli psihice.

Stefan Partene lucreaza in politie din 2012 cand a fost incadrat agent la postul de Politie Pochidia, din judetul Vaslui. Din luna martie a acestui an, este sef de post in comuna respectiva. (V.E.)

Leave a Reply