EXCLUSIV! Interlopul Sorin Udrea si-a abandonat calul la manejul de la Herneacova! Armasarul Adonis, primit in dar de la Nutu Camataru, a ajuns sa traiasca din mila vizitatorilor

Fugit din tara imediat dupa ce Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat la 6 ani si opt luni de inchisoare, in martie 2016, celebrul interlop Sorin Udrea isi ispaseste pedeapsa in Italia, in localitatea Simeone, din Brescia.


Demersurile scumpe facute pe langa autoritatile judiciare italiene, de avocatii din tara si din peninsula, au avut efectul scontat, astfel ca “stapanul” Timisoarei isi petrece anii de detentie in libertate, alaturi de familia sa. La domiciliul din Italia.

In ciuda faptului ca toate lucrurile s-au asezat exact dupa planul facut inca de la fuga din tara, dupa cum spun fostii sai tovarasi, Sorin Udrea are un regret legat de Timisoara. Ca nu a reusit sa-si scoata din tara si calul, un superb exemplar de colectie, primit cadou de la Nutu Camataru, liderul de necontestat al lumii interlope din Bucuresti.

Dupa cum ne-au dezvaluit surse din lumea baietilor rai ai Timisoarei, armasarul a fost abandonat in graba la manejul de la Herneacova, unde a si fost descoperit de catre reporterii Impact Press.

“Nu stim al cui este, sigur, insa nu vine nimeni sa-i dea de mancare. Primeste cate ceva de la vizitatori… E un cal superb, dupa cum vedeti, care slabeste pe zi ce trece! Ingrijitorii spun ca ar fi calul lui Udrea, care a fost abandonat cand stapanul sau a fugit in Italia”, vorbeste, neintrebata, o femeie aflata intr-un grup de vizitatori. Spune ca atat de mult s-a atasat de Adonis, armasarul fara stapan de la Herneacova, ca vine in mod regulat, la sfarsit de saptamana, sa-i aduca de mancare.

De altfel, acest cal pare-se ca are soarta unui alt animal de competitie, apartinand lui Zaher Iskandarani, care, in urma cu mai multi ani, a fost parasit la manejul de la Padurea Verde. Din pacate, toate eforturile noastre de a afla istoria lui Adonis, calul abandonat la Herneacova, au fost sortite esecului. (V.E.)

Leave a Reply