SOC! “Conducerea ANAF s-a transformat intr-un grup de Crima organizata! Cine a emis o asemenea circulara ar trebui sa plece la puscarie!” VEZI cine a facut aceasta declaratie socanta si in ce context

Planul de amenzi impus inspectorilor fiscali de catre conducerea ANAF continua sa faca valuri la nivelul opiniei publice, mai cu seama dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a caracterizat acest stil de management cu unul de tip sovietic, stahanovist.


Foarte revoltat de fortarea inspectorilor fiscali  sa dea amenzi cat mai multe agentilor economici, pentru a aduce bani la buget, a fost si avocatul Florin Kovacs, din cadrul Baroului Timis.

In cadrul emisiunii Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova Timisoara, acesta a declarat, nici mai mult, nici mai putin, ca finantistii din conducerea ANAF formeaza un grup de “crima organizata”.

Iata declaratia care a socat audienta. “Am vazut si eu acea circulara in care li se impune inspectorilor ANAF sa aplice amenzi. Sase milioane de lei la persoane juridice si sase sute de mii de lei la persoane fizice, ca target de colectare pe 2017. Fac o afirmatie cu toata responsabilitatea! Conducerea ANAF s-a transformat intr-un grup de Crima organizata! Cum este posibil sa vii sa-i biciuesti pe palmasi? Impunandu-le cota de amenzi catre agentii economici, mai ramane sa dea foc, sa-i afume cu ardei iuti. Cel din ANAF care a dat o asemenea circulara, cu target la amenzi, ar trebui sa plece la puscarie! Cum este posibil sa te gandesti in 2017, intr-un stat democratic, ca tu impui plan de amenzi? Astazi, Bogdan Stan, seful ANAF, a zis ca se duce la Iasi cu tot compatimentul de integritate, sa afle cum a iesit circulara la presa, cine a dat-o! Asta-i intereseaza, nu cine a emis-o si daca este reala sau nu…”. (G.I.)

Leave a Reply