INCREDIBIL! Un primar PSD din Timis si-a facut selfiuri in pielea goala pentru a impresiona o tanara de pe Facebook! “Totul e o facatura ca sa-mi faca mie rau!”, se apara edilul, care in curand va implini 50 de ani

Cel mai dandi primar PSD din Timis a cazut in mrejele unei tinere sexy din mediul online, pe care a incercat sa o cucereasca prin metoda selfie. Mai multe fotografii in care Petru Carebia, primul gospodar al localitatii Costeiu, de langa Lugoj, apare in cele mai deocheate pozitii, echipat sumar, cu chiloti roz si papuci de casa, sau doar in costumul lui Adam, au fost expediate tinerei care i-a sucit mintile, in speranta unei lovituri erotice chiar si la varsta de 50 de ani.


Dupa ce l-a ademenit in intimitatea contului sau, Andreea Alina a decis sa deconspire viciul alesului oamenilor din Costeiu, in plin Facebook, sub sloganul ironic “De la primarul trendy, la imaginile care vorbesc de la sine”. Fotografiile compromitatoare au facut, deja, turul internetului si, in timp ce Petru Carebia cauta tot felul de explicatii inutile, PSD Timis a evitat, deocamdata, sa-si precizeze pozitia in acest scandal de imagine.

“Sunt poze intime, care mi-au fost luate de pe telefon. Totul e o facatura sa-mi faca mie rau! Pozele cu c…l gol sunt o facatura! Celelalte sunt facute cu telefonul, la mine acasa. Sunt poze intime, facute cu telefonul meu”, a protestat primarul din Costeiu, anuntand ca va da in judecata persoana care a postat fotografiile pe internet.

Pe de alta parte, deficitul de imagine pentru PSD este unul destul de serios, in conditiile in care primarul care-si exhiba pectoralii, burta si partile intime pe internet apare, intr-o veritabila campanie de sustinere electorala, alaturi de lideri importanti ai partidului, printre care premierul Sorin Grindeanu, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, presedintele CJT, Calin Dobra, si alti oficiali social-democrati.

Nu stim ce masuri vor dispune sefii partidului, daca-l vor obliga pe cuceritor la consumul constant de bromura, insa, pana la urma vor fi nevoiti sa-i ierte iesirile, in conditiile in care Petru Carebia este un bun jucator electoral. Este la al patrulea mandat de primar, insa la al treilea partid, dupa PC si PNL.

De altfel, pasiunea sa pentru exibitionism a fost confirmata, inca de anul trecut, pentru colegii de la Adevarul. „Eu umblu in bustul gol si pe motoreta, prin sat, cand ma duc la vreun santier sau unde am treaba. Nu m-am nascut in costum. Realizarile conteaza, nu o poza in care esti cu camasa sau fara”. (Gabriela Gaspar)

 

 

One thought on “INCREDIBIL! Un primar PSD din Timis si-a facut selfiuri in pielea goala pentru a impresiona o tanara de pe Facebook! “Totul e o facatura ca sa-mi faca mie rau!”, se apara edilul, care in curand va implini 50 de ani

Leave a Reply