ACORD! Rapperul Cheloo a recunoscut ca a consumat si traficat droguri! Solistul trupei Parazitii s-a inteles cu procurorii DIICOT si a acceptat o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare

Rebelul solist al trupei Parazitii, Ion Catalin Stefan, cunoscut sub numele de scena Cheloo, a recunoscut ca a facut trafic de droguri, urmand sa primeasca o condamnare cu suspendare.


Cheloo ar fi incheiat cu procurorii DIICOT Ploiesti un acord de recunoastere a vinovatiei. Potrivit portalului instantelor de judecata, pe rolul Tribunalului Prahova a fost inregistrat, la data de 28 aprilie, un dosar care are ca obiect “sesizarea cu acordul de recunoastere a vinovatiei” si in care apare ca inculpat Ion Catalin Stefan.

Surse apropiate dosarului au declarat, miercuri, ca artistul a recunoscut comiterea infractiunii de trafic de droguri in sensul oferirii prietenilor sai de droguri pe care acesta le detinea, fiind de acord cu pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Rapper-ul a cazut pe interceptari, dupa ce procurorii DIICOT si politistii antidrog din Prahova au filat, timp de mai multe luni, o filiera de trafic de canabis. Traficantii aveau aproape 100 de clienti, printre care a fost identificat si Cheloo.

Acesta era suspectat ca ar fi adus la petreceri diverse cantitati de droguri, in special canabis, pe care le dadea si celorlalti invitati. In martie 2016, procurorii au efectuat o serie de descinderi, iar pe lista imobilelor care au fost  perchezitionate s-a aflat si locuinta lui Cheloo de pe Valea Doftanei.

In vila artistului ar fi fost gasite 500 de grame de canabis, insa, procurorii DIICOT au mentionat ca ar fi fost vorba doar despre aproximativ zece grame, pe care rapper-ul le detinea pentru consum propriu. (V.E.)

 

Leave a Reply