ARMY TEAM! Pistolarii din cadrul IPA Regiunea 1 Timis au castigat duelul cu politistii din Macedonia! “Sniperul” Georgiana Velicu, de la Politia Locala Timisoara, si-a demonstrat maiestria in tragerile cu pistolul si mitraliera AKM

O delegatie de tintasi a IPA Regiunea 1 Timis, din care au facut parte Gheorghe Moldovan, Dorel Cojan, Mircea Rosu, Georgina Velicu si Toma Vasile, au participat, in perioada 5-7 mai, la Skopje, la manifestarile ocazionate de Zilele Politiei Macedonene.


Pe agenda evenimentului s-a aflat si o competitie sportiva de tir, care s-a desfasurat in trei stagii, respectiv o proba de tragere la tinta fixa cu pistolul din dotarea politiei macedonene, o proba de pistol tip IPSC si o proba de tragere la tinta fixa cu pistol mitraliera AKM de la 100 de metri.

Echipa IPA Regiunea 1 Timis, formata din Georgina Velicu, Vasile Toma si Mircea Rosu a obtinut locul I, in timp ce la finalul celor trei probe la individual, locul I a fost obtinut tot de un membru al delegatiei timisorene – Georgina Velicu, din cadrul Politiei Locale Timisoara.

La eveniment au mai participat reprezentanti ai IPA Muntenegru, IPA Serbia si IPA Macedonia. Politistii macedoneni au fost reprezentati de presedintele IPA Macedonia, Robertino Aceski, presedintele IPA Skopje, Vlado Mircevski, seful Politiei Skopje, Igor Manojloski, precum si de alti politisti macedoneni. (Vlad Enciu)

2 thoughts on “ARMY TEAM! Pistolarii din cadrul IPA Regiunea 1 Timis au castigat duelul cu politistii din Macedonia! “Sniperul” Georgiana Velicu, de la Politia Locala Timisoara, si-a demonstrat maiestria in tragerile cu pistolul si mitraliera AKM

  1. Jinette e țintașă bună , instruită corespunzător și avansată de la sub ofițer la ofițer , cum ar zice unii , adică umăr la umăr cu men torul , nu vă lasați .

  2. Felicitari delegatiei pentru participarea la eveniment si pentru rezultatele concusului!

Leave a Reply