Avocatul Claudiu Butuza, respins la concursul pentru functia de director adjunct al Politiei Locale Timisoara! Singurul candidat ramas in cursa, Tuti Domasneanu, fostul sef al Politiei Rutiere

Fostul sef al Politiei Rutiere Timisoara, Dumitru Domasneanu, continua sa creada in visul sau de a deveni director adjunct al Politiei Locale, in speranta ca odata si odata va ajunge langa Dorel Cojan, fostul sau sef din perioada primilor ani de politie.


Dupa esecul din toamna anului trecut, cand, in mod surprinzator, nu a indeplinit baremul la proba scrisa, Tuti Domasneanu a decis sa-si mai incerce o data norocul, mai cu seama ca prietenia sa cu Ionut Nasleu, om de baza al primarului Timisoarei, il plaseaza din start in categoria favoritilor.

Primul pas catre fotoliul de adjunct al Politiei Locale a si fost facut, in sesiunea de examen Mai 2017, in conditiile in care Tuti Domasneanu a ramas singurul candidat care va sustine proba scrisa, programata pentru 4 mai, dupa ce contracandidatii sai s-au poticnit la proba dosarului.

Printre acestia se numara si avocatul Claudiu Butuza, fost candidat fara sanse la functia de primar al Timisoarei, care nu a indeplinit conditia de studii pentru a ocupa o functie de conducere. Alti doi candidati au pierdut din start confruntarea cu Tuti Domasneanu, avand dosare incomplete.

De remarcat ca fostul inspector sef adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, comisarul sef Daniel Langa, a renuntat la ideea de a mai candida pentru functia bine platita de director adjunct la Politia Locala, preferand un job in mediul privat.

Cu siguranta, in cele sase luni trecute de la fostul concurs, Tuti Domasneanu a petrecut mult timp in biblioteci, studiind bibliografia de examen, astfel ca sunt sanse mari ca din aceasta saptamana sa avem doi directori adjuncti la Politia Locala, respectiv fostii rutieristi Dorel Cojan si Tuti Domasneanu… (G.I.)

2 thoughts on “Avocatul Claudiu Butuza, respins la concursul pentru functia de director adjunct al Politiei Locale Timisoara! Singurul candidat ramas in cursa, Tuti Domasneanu, fostul sef al Politiei Rutiere

  1. Intrebarea noastra a timisorenilor este : Deci cine fu candidatul cu dosarul complet ? Raspuns : Fu Tutzi Domasnean! Sa ne traiasca !

  2. La 15.000 lei total și fără număr pe luna – pensie și salar pt că a doua oara este obligatoriu cu noroc , are grijă nas oleul , poate fac para para , fu tutzi întotdeauna.

Leave a Reply