EXCLUSIV! Doi milionari din Timisoara si-au inaugurat o pensiunea in localitatea Jasa Tomici, din Serbia, in prezenta discreta a sefului Politiei Timis, comisarul sef Nicolae Boia UPDATE!

In ciuda agendei incarcate din aceste zile, cu descinderi in teren, sedinte operative si numiri in functii a unor politisti de incredere, comisarul sef Nicolae Boia, noul inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie Timis (IPJ), si-a gasit timp pentru o deplasare discreta in Serbia, unde a participat la inaugurarea unei investitii a doi oameni de afaceri din Timisoara.


Este vorba despre o pensiune deschisa pe malul raului Timis, in localitatea Jasa Tomici, la doar cativa kilometri de Vama Foeni II, de cunoscutii milionari timisoreni Jiva Markov si Gavrila Campean.

Alaturi de un sobor de preoti si de investitorii timisoreni, seful politistilor timiseni a completat cercul invitatilor la acest eveniment exclusivist si nu a ezitat sa spuna cateva cuvinte despre curajul oamenilor de afaceri romani de a-si investi o parte din agoniseala in tara vecina, atat de imprevizibila din punct de vedere al legislatiei economice.

“Este vorba despre o cladire renovata la standarde moderne, cu termopane, restaurant, terasa si cateva camere la etaj. Locatia este superba, la nici o suta de metri de raul Timis. Nu cred ca investitia a fost mai mare de 50.000 de euro, pentru ca nu discutam despre o constructie noua”, ne-au dezvaluit sursele noastre din Jasa Tomici.

Administratorul afacerii se pare ca va fi cunoscutul cantaret de muzica sarbeasca din Banat, Vlada Misici, ridicat in urma cu doi ani de procurorii DIICOT, intr-un dosar de trafic de persoane, care a fost vazut la fata locului in zilele premergatoare momentului taierii panglicii.

Suntem convinsi ca prezenta comisarului sef Nicolae Boia la inaugurarea acestei afaceri va fi de bun augur pentru investitori, mai cu seama daca meniul ce va fi implementat in kyxina pensiunii de la la Jasa Tomici va contine o parte din retetarul restaurantelor Nora si Aurora, din Timisoara. (Vlad Enciu)

UPDATE! Intr-un drept la replica telefonic, patronul restaurantului Nora, Jiva Markov, ne-a declarat apreciaza foarte mult articolul despre deschiderea pensiunii din Serbia, dar nu se regaseste in acest text. “Apreciez acest articol si-i sustin pe cei care doresc sa investeasca in Serbia, insa eu nu ma regasesc in cele publicate de Impact Press. Nu neg, ii cunosc atat pe domnul Gavrila Campean, cat si pe Vlad Misici, insa nu am investit bani in aceasta afacere, nu sunt actionar la acea pensiune. Va rog sa faceti precizarile cuvenite, pentru ca tot mai multi prieteni sunt suparati pe mine si imi reproseaza ca nu i-am invitat la acel eveniment din Serbia, la care eu nici macar nu am participat!”  

 

6 thoughts on “EXCLUSIV! Doi milionari din Timisoara si-au inaugurat o pensiunea in localitatea Jasa Tomici, din Serbia, in prezenta discreta a sefului Politiei Timis, comisarul sef Nicolae Boia UPDATE!

  1. Alo, MAI ul, știți pe cine ati pus la cârma Poliției Timiș?!?! Asa de inconștienți sunteți?!?!
    Tic tic tic tac DNA ul nu doarme…..

  2. Eu cred ca vroia sa cânte ceva invitatiilor prezenți, ca la masă e unu ce seamănă cu bercea mondialu si are banii pregatiti pentru dedicatii!
    Da ce aveti cu Boia, le o promis protecție la Misici si Câmpeanu in Serbia? As, de unde, Boia e un papagal, profită de sponsori după care nu le răspunde la telefon!

  3. Agentu spagar si ofiterul de bontón sau capra cu trei iezi si capra de taiat lemne says:

    Daca un agent de politie este invitat la un restaurant de 2 buticari si bea o cafea cu ei si cumva cei doi cetateni (de calitate indoielnica ,,normal”) platesc cafeaua, se numeste spaga, mita, comportament incompatibil cu calitatea de politist, este tavalit prin cercetari, prin presa, dat exemplu negativ prin toate bilanturile si sedintele atsamd. Daca inspectorul sef este ,,invitat” la o pensiune in serbia de doi milionari (evident, de o alta calitate, nu ,,indoielnica” ci investitori) este de bonton ( cod de maniere elegante al înaltei societati) desigur, este altceva, este partner relationship (mai cu seama ca cei doi au afaceri pe langa sectia 3 unde ofiterul ,,de cariera” a fost sef), este orice altceva doar comportament incompatibil nu, spaga nu, nimic rau nu…doar de bine! Pai atunci…felicitari…scrise domnule si domnilor si la mai mare!

  4. Ce revenire spectaculoasa are Boia ! Dupe ce i s-a retras avizul ORNIS lui si distinsului saf Matei Sorin iata-l acum cocotat pe fonctia de saf. Premierul isi promoveaza rudele; urmeaza Lascu de la Jimbolia saf la frontiera . Va fi spectacol !

  5. Vorbe goale ….măcar cunoști adevărul vis a vis de avizul ORNIS ?? Studiază problema mai în profunzime …ești cam pe lângă problema …sa nu dezgropat morții

Leave a Reply