INCAIERARE! Politisti de la Rutiera bagati in spital de o gasca de adolescenti! Scandalul, declansat de refuzul politistilor de a permite accesul tinerilor la o petrecere de pensionare

O petrecere de pensionare a unor “grei” de la Politia Rutiera a fost compromisa de o gasca de adolescenti cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, aflati sub influenta alcoolului, care au transformat cheful intr-un adevarat meci de box.


Doi dintre oamenii legii au fost batuti serios, chiar in localul unde se dantuia pe muzica lautareasca.

Potrivit debraila.ro, politistii Gutu Milea, in varsta de 47 de ani, unul dintre pensionati, si Chiojdoiu Valentin, de 30 de ani, sunt cei carora adolescentii le-au stricat distractia.

Tinerii, care petrecusera la un majorat, au vrut sa intre la “Taverna Domneasca”, localul inchiriat de rutieristi, miercuri dimineata, in jurul orei 5. In fata restaurantului, Gutu si Chiojdoiu au fost luati la pumni si picioare, pentru ca nu le-au permis celor cu chef de distractie sa intre.

Barmanul este cel care a sunat la 112. Politistii au fost transportati la spital, insa nu au ramas internati. Unul dintre agresori avea asupra sa si un cutit.

Colegii politistilor batuti au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente si port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply