INCIDENT! De ce a fost evacuat din avionul Bucuresti-Timisoara un milionar banatean? “N-am facut altceva decat sa intreb de ce este blocat accesul pasagerilor pe scara din spate!”, spune pasagerul VIP, hotarat sa dea compania in judecata

Unul dintre pasagerii evacuati din aeronava TAROM care se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul “Henri Coanda” Bucuresti, cu destinatia Timisoara, in urma cu doua zile, sub acuzatia ca ar fi adresat injurii personalului de securitate, intentioneaza sa se adreseze instantelor de judecata.


Acesta sustine ca tot scandalul a fost declansat de refuzul unuia dintre angajatii de pe Aeroportul “Henri Coanda” de a permite urcarea pasagerilor in avion pe ambele scari, hotarand sa blocheze accesul pe partea din spate a aeronavei.

“Este un abuz incontestabil al comandantului aeronavei, pentru care ma voi adresa instantelor de judecata. In calitate de pasager, n-am facut altceva decat sa intreb de ce este blocat accesul pasagerilor pe scara din spate, intrucat trebuia sa fac un efort suplimentar sa urc prin fata, pentru ca apoi sa-mi car geamantanul pana unde aveam locuri, inspre zona business a aeronavei. Tinerelul a raspuns obraznic, motiv pentru care un pasager din spatele meu a intervenit si l-a pus la punct. Dupa ce ne-am instalat la locurile noastre, comandantul aeronavei a decis sa ne evacueze, la sesizarea celor de la securitate. Repet, nu am savarsit nicio abatere care sa permita reprezentantilor companiei TAROM sa ma trateze ca pe ultimul infractor”, a declarat pentru Impact Press pasagerul nemultumit.

Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 8 mai, iar decizia echipajului de a evacua doi pasageri, considerati turbulenti, a dus la intarzierea decolarii cu 40 de minute.

“S-au urmat procedurile standard pentru astfel de pasageri”, a anuntat comandantul aeronavei, insa acesta decizie pare discretionara, cata vreme cei doi pasageri nu au fost sanctionati in niciun fel de catre organele de politie de la sol.

In cazul in care omul de afaceri evacuat abuziv se va adresa instantelor de judecata, se anunta un proces greu pentru TAROM, in conditiile in care este vorba despre un milionar banatean cu afaceri importante in domeniul imobiliar si al prelucrarii lemnului, care nu va ezita sa-si angajeze cei mai buni avocati. (Vlad Enciu)

Leave a Reply