VALIDARE! Transfer de mandat PMP in Consiliul Local Lugoj! Cariera politica a afaceristului protejat de vicepresedinta CJT Roxana Iliescu, intrerupta brusc de instantele de judecata

Consiliul Local Lugoj a decis, in sedinta de astazi, sa nu mai faca zid rosu in jurul afaceristului Fedor Masnita, pentru ai proteja pozitia de consilier local fara partid, si a validat mandatul Danielei Muntean, noul reprezentant al organizatiei locale a PMP.


Schimbarea de atitudine a consilierilor lugojeni vine la nici o luna dupa ce, in 27 aprilie, au refuzat sa puna in aplicare ordinul prefectului Mircea Bacala care prevedea transferul mandatului de consilier local de la Fedor Masnita, ramas fara sustinere politica, la Daniela Muntean, urmatorul candidat de pe lista PMP, la alegerile locale de anul trecut.

De aceasta data, oricat de mare ar fi fost influenta lui Catalin Dobra sau a Roxanei Iliescu asupra Consiliului Local Lugoj, ordinul prefectului trebuia pus in aplicare, ca urmare a deciziei instantei de judecata, in caz contrar un nou vot negativ ar fi avut conotatii penale.

“Nu ma asteptam ca instanta de judecata sa dea un verdict atat de rapid, iar mandatul meu sa fie validat de Consiliul Local. Vreau sa sprijin proiectele civice ale Lugojului, sa fiu in slujba oamenilor care mi-au dat votul. De altfel, in slujba semenilor mei sunt de la varsta de 18 ani, de cand am terminat scoala de asistent medical generalist”, ne-a declarat noul consilier local al PMP Lugoj.

Reamintim ca, in urma investigatiilor Impact Press, a rezultat ca Fedor Masnita este implicat in mai multe “tepe” financiare.

In ciuda evidentelor, vicepresedinta Consiliului Judetean, Roxana Iliescu, a continuat sa-l sprijine, sa pledeze pentru cauza sa de bun politician, de sponsor generos, pana in momentul in care conducerea centrala a PMP a decis sa-l excluda din partid.

Paradoxal, desi a ramas fara sprijin politic, consilierul clandestin a reusit, luna trecuta, sa obtina un vot de sustinere in ceea ce se anunta o sedinta de adio.

A fost nevoie ca o instanta de judecata sa repuna legea electorala in drepturile sale firesti, sa-i respinga contestatia impotriva ordinului prefectural, si puna capat unei promitatoare cariere de politician, pornita de la un simplu selfie cu fostul presedinte Traian Basescu… (G.I.)

Leave a Reply