EXCLUSIV! Un jandarm din Timisoara a rupt cu bataia un tanar, “la comanda” fostei sale concubine! Este anchetat pentru loviri si alte violente si risca pana la 5 ani de inchisoare

Un subofiter din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis a fost identificat, dupa doi ani de cautari ale anchetatorilor de la Sectia 3 Politie, ca fiind coautorul unei agresiuni produsa intr-un imobil de pe Calea Sagului, in urma careia un barbat de 29 de ani a fost, efectiv, “zdrobit” in bataie.


Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 15 mai 2015, la domiciliul victimei Giubega Ion Alexandru, care-i ceruse fostei sale iubite, Anca Daniela Constantin, sa vina sa-si ia lucrurile personale. Femeia a decis sa-i dea o lectie fostului partener de viata, cu care avusese o realatie de 10 ani, si a venit la intalnire insotita de doi batausi, noul iubit si un complice.

Dupa un schimb dur de replici, Cristian Niculescu si jandarmul Avram Calin Marian au tabarat cu pumnii si picioarele pe proprietarul locuintei, lovindu-l dur, fiind opriti, la un moment dat, de femeie, care a strigat “gata, lasati-l, ca-l omorati!”.

Abandonat intr-o balta de sange, Giubega Ion Alexandru a reusit, totusi, sa sune la 112 pentru a cere ajutor. La scurt timp, a fost preluat de ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Conform certificatului medico-legal, care contine nu mai putin de 9 diagnostice, victima a suferit fracturi de mandibula, sept nazal, coloana dentara si multiple contuzii, avand nevoie de 14 zile de ingrijiri medicale.

Dupa ce, in faza de inceput a cercetarilor, a fost identificat primul bataus, respectiv Cristian Niculescu, dupa aproape doi ani de la producerea evenimentului, a fost chemat la audieri si subofiterul de jandarmi. Acesta nu a negat prezenta sa la locul incidentului, insa a declarat ca, in seara respectiva, trecerea pe strada, a vazut masina prietenului sau parcata in fata unui bloc din Calea Sagului si a oprit sa vada ce se intampla, sa dea o mana de ajutor, mai cu seama ca se auzeau tipete, iar un barbat fugea disperat pe casa scarilor.

Anchetatorii nu l-au crezut pe cuvant si au inceput urmarirea penala impotriva sa pentru loviri si alte violente, nefiind exclus ca procurorul sa decida extinderea cercetarilor si  inculparea femeii pentru instigarea la comiterea de violente a celor doi agresori. In cazul in care va fi gasit vinovat, jandarmul risca pana la 5 ani de inchisoare sau amenda. (G.I.)

Leave a Reply