DEMISIE! Prefectul de Timis a hotarat sa predea stafeta social-democratului Mihai Ritivoiu! “Este o decizie privata! Cand o sa am ceva de spus, voi transmite un comunicat de presa!”

Posibila plecare din fruntea Guvernului a premierului Sorin Grindeanu, care va fi judecat in sedinta de maine a Comitetului Executiv National al PSD, a grabit, se pare, si predarea stafetei de prefect in judetul Timis.


Sursele Impact Press din Palatul Administrativ ne-au dezvaluit ca prefectul Mircea Bacala a acceptat, deja, sa demisioneze din functia de reprezentant al guvernului in teritoriu, contra unui job bine platit intr-o institutie de stat, in locul sau urmand sa fie numit tanarul politician social-democrat Mihai Ritivoiu.

“Nu stiu de unde aveti aceasta informatie! Este o decizie privata. In momentul in care o sa am ceva de spus, voi transmite un comunicat de presa!”, ne-a declarat Mircea Bacala, luat prin surprindere de aflarea informatiei privind demisia.

De cealalta parte, Mihai Ritivoiu, spune ca, deocamdata, nu poate face o declaratie oficiala, insa il onoreaza vehicularea numelui sau in discutiile publice despre ocuparea acestei functii. “Nu pot sa fac nicio declaratie, mai ales in contextul evaluarilor din interiorul partidului. Sunt onorat daca colegii m-au propus si ma sustin pentru functia de prefect, insa vom vedea daca se va concretiza”, a precizat Mihai Ritivoiu.

In cazul in care predarea stafetei la Prefectura Timis se va face azi sau maine, pe cale amiabila, este posibil ca instalarea unui prefect in judetul de resedinta a lui Sorin Grindeanu sa fie una dintre ultimele decizii semnate actualul/fostul premier banatean… (G.I.)

Leave a Reply