DEMISIE! Prima reactie curajoasa in PSD Timis dupa ce premierul Sorin Grindeanu a ramas fara sprijin politic! Purtatorul de cuvant a anuntat ca demisioneaza din partid

In timp ce liderii PSD Timis si-au anuntat, formal, sustinerea pentru Sorin Grindeanu, atenti sa nu-l supere pe liderul maxim Liviu Dragnea si sa fie exclusi din partid, unul dintre membrii vizibili ai organizatiei a luat o decizie extrema. Lucian Ursuletu a anuntat ca renunta la calitatea de membru PSD si, implicit, la cea de purtator de cuvant al organizatiei.


„Este un moment trist pentru toti PSD-istii si implicit, pentru mine. In urma a ceea ce s-a intamplat azi, am decis sa renunt la functia de purtator de cuvant al PSD Timis si la calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Decizia mea este strict legata de ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, convins fiind ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu Dragnea. (…) Va place sau nu Sorin Grindeanu, in seara asta a dovedit ca poate si ca se poate si altfel. Fara obedienta, fara cap plecat”, arataLucian Ursuletu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nu stim daca, prin acest gest, Lucian Ursuletu se plaseaza de partea buna a partidului, insa nu este exclus ca, in baza relatiei de prietenie cu senatorul PNL de Timis, Alina Gorghiu, sa-si indrepte pasii catre partea dreapta a esicherului politic.

Reamintim ca, tot intr-o postare pe Facebook – reteaua de socializare care a devenit un soi de monitor oficial pentru PSD -, Sorin Grindeanu i-a indemnat pe sutele de mii de membri de partid sa nu le fie frica sa fie de “partea buna”. Un mesaj dilematic, in conditiile in care, in mod principial, orice persoana de buna credinta trebuie sa se situeze de partea buna… (Mara Ion)

Leave a Reply