CAUT JOB! Sorin Grindeanu, posibila oferta de a ramane in echipa de consilieri a presedintelui Klaus Iohannis! Un ajutor nesperat ar putea veni si din partea Roxanei Iliescu, aliata PSD din Consiliul Judetean Timis

Cariera politica a lui Sorin Grindeanu poate lua sfarsit, teoretic, peste cateva zile, dupa ce va parasi functia de premier, in conditiile in care a fost exclus din PSD, iar Comitetul Executiv National nu pare dispus sa faca vreo concesie celui mai rebel dintre membrii de partid.


Nu este deputat sau senator, pentru a-si continua mandatul de parlamentar, ca si complicele sau de puci, Victor Ponta, si nici la sefia Consiliului Judetean Timis nu se mai poate intoarce.

Potrivit declaratiei sale de avere, nu are nicio afacere la carma careia sa revina, doar sotia sa, Mihaela, avand cateva farmacii, care pana in 2016 nu i-au mers  foarte bine.

Asadar, pe ce drum va merge Sorin Grindeanu, daca va ajunge somer politic?

Surse guvernamentale au dezvaluit ca fostul premier ar putea primi o oferta de a ramane in anturajul lui Klaus Iohannis, cu care ar fi colaborat destul de bine in perioada prim-ministeriatului, insa informatia este greu de crezut, in contextul in care numele lui Sorin Grindeanu ramane legat de OUG 13 si de cele mai mari manifestatii publice de protest de dupa revolutie. Totusi, pentru ca Liviu Dragnea sa fie tinut in sah de presedinte, analistii politici spun ca pastrarea lui Grindeanu in zona Palatului Cotroceni nu pare o idee tocmai rea.

Pe plan local, Sorin Grindeanu s-ar putea intoarce la cariera universitara, pe care a abandonat-o in anul 2001, cand era asistent universitar la Universitatea de Vest din Timisoara. De asemenea, avand in vedere ca in perioada 2004 – 2007 a fost director general adjunct la Delpack Invest SRL, firma hoteliera apartinand defunctului deputat PSD Gheorghe Ciobanu, ar putea aplica din nou pentru acest job, mai cu seama ca, pe vremuri, a fost un angajat foarte apreciat de actuala patroana, Olimpia Ciobanu.

Nu in ultimul rand, Sorin Grindeanu ar putea beneficia de revansa actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, Roxana Iliescu, pe care a ajutat-o sa “prinda” importanta functie din fruntea judetului.

Ca oferte de serviciu valide, Roxana Iliescu i-ar putea intermedia obtinerea unei sinecuri de reprezentare in echipa Fundatiei Popular-Europene de Strategii Sociale, Economice si Culturale Timisoara – infiintata de iubitul ei, Laurentiu Bucovicean, alaturi de unul dintre fanii sai apolitici, Marcel Tolcea – sau un job bine platit in corporatia de comercializat, inchiriat si intretinut utilaje de constructii, betoane si concasare pusa pe picioare de Laurentiu Bucovicean in urma cu zece ani. (Mara Ion)

Leave a Reply