ACCIDENT! Un judecator a decedat la spital, dupa ce autoturismul cu care se deplasa a fost lovit de un TIR! Impactul s-a produs intr-o zona cu lucrari de reabilitare a autostrazii Sibiu – Orastie

Un judecator a decedat in urma unui groaznic accident de circulatie, care a avut loc in urma cu o saptamana, intr-o zona cu restrictii de circulatie pe autostrada Sibiu – Orastie.


Daniela Griga, de la Curtea de Apel Cluj, n-a avut nicio sansa sa scape cu viata, dupa ce un TIR, incarcat cu 25 de tone de PAL, a intrat cu mare viteza, din spate, in autoturismul cu care calatorea. 

In urma impactului deosebit de violent, soferul masinii in care se afla judecatorul a fost ranit usor, insa magistratul a ajuns la spital, in coma profunda. Medicii n-au mai reusit sa-i salveze viata, in ciuda tuturor eforturilor, sambata consemnandu-se decesul.

Din primele informatii, accidentul s-a produs dupa ce masina in care se afla judecatoarea s-a oprit, regulametar, din cauza unor lucrari de reabilitare a autostrazii. Din spate, circula cu viteza un TIR, insa soferul nu a vazut autoturismul stationat si a intrat in partea din spate a masinii.

Impactul a avut urmari tragice intrucat, chiar in acel moment, judecatorul si-a desfacut centura de siguranta, pentru a lua un obiect de pe bancheta din spate. Politistii de la Sibiu au deschis o ancheta pentru a stabili ce anume s-a intamplat si daca lucrarile de reparatii erau semnalizate corespunzator.

Trupul neinsufletit a fost depus la Capela Manastur, ceremonia de inmormantare urmand sa aiba loc marti, 27 iunie 2017, incepand cu ora 12, la Capela Cimitirului Manastur. (Vlad Enciu)

Leave a Reply