BZZA.RO! Miracol gastronomic in tramvaiul 6! O pensionara care venea de la piata s-a trezit cu o ciorba de legume ca la Masterchef!

Mijloacele de transport in comun din Timisoara par sa aiba puteri miraculoase. Mai multi pensionari care se plimbau cu tramvaiului 6 pe traseul Calea Torontalului – Abator au avut surpriza ca atunci cand s-au dat jos sa se trezeasca ca au in plasa o ciorba de legume ca la Masterchef.


“Pe la ora 11,30 am cumparat din Piata Verde un kilogram de cartofi, doua cepe, trei morcovi si un pastarnac si m-am suit la Torontalului in 6. Am mers cam 40-45 de minute. La Abator, ca stau langa sala Olimpia m-am dat jos. Am observat La un moment dat, am observat ca din plasa de rafie se scurge ceva. Cand, ce sa vezi!? O adevarata supa de legume cum i-ar placea pana si lui Chef Catalin Scarlatescu, manca-l-ar mama!”, spune Tincuta Amarandei, o pensioara de 77 de ani din Timisoara.

Specialistii in gastronomie pun, insa, transaformarea legumelor intr-un festin de-ti lasa gupa apa pe seama caniculei. “Sa fim seriosi! In tramvaie temperatura medie este de 105 grade Celsius. Am avut un coleg care a mers cu tramvaiul 4 de la Optica pana in Aradului si cand s-a dat jos avea in plasa un pui la rotisor. Daca traseul era un pic mai lung nu mai era bun de mancat, trebuia dat la caini”, explica chef Andrei Foamete. (Caius Seracin)

One thought on “BZZA.RO! Miracol gastronomic in tramvaiul 6! O pensionara care venea de la piata s-a trezit cu o ciorba de legume ca la Masterchef!

Leave a Reply