ALEGERE! Roxana Iliescu, selfie de campanie la alegerile de la Denta! Avocata si-a promovat realizarile personale si, ignorand candidatul PMP, s-a transformat in agent electoral pentru PSD

Locuitorii din Denta sunt chemati duminica, 11 iunie, in fata urnelor pentru a-si alege primarul, dupa moartea fostul prim-gospodar al comunei, Iacob Slavoliub (PSD).


Cele 2.630 de persoane cu drept de vot trebuie sa aleaga intre Tapanov Petru (PSD plus ALDE), Giorici Laurentiu (PNL), Pasici Vlastimir (PMP), Cerb Ion (UNPR) si Petricas Jean (PPU), candidatii care-si doresc fotoliul de la primarie.

Daca Petru Tapanov, reprezentantul PSD, beneficiaza de forta aparatului electoral al partidului de guvernamant, care si-a trimis la fata locului o armata de sustinatori, printre care si premierul Sorin Grindeanu – mai interesat, se pare, de primaria unei comune decat rezultatul evaluarilor la care este supus, in aceste zile, intregul guvern -, PMP mizeaza, probabil, pe elocinta Roxanei Iliescu, reprezentanta avocatilor in Consiliul Judetean Timis.

Sosita la Denta in fruntea unei delegatii de partid, insotita de soferul personal Fedor Masnita, Roxana Iliescu a uitat de rolul sau de petitor electoral in favoarea lui Vlastimir Pasici si le-a vorbit localnicilor despre realizarile sale personale de cand se afla in fruntea judetului, oferind chiar si numarul privat de telefon pentru a i se semnala eventuale probleme cu care se confrunta comuna.

Nimic, insa, despre Vlastimir Pasici, semn ca aliata PSD-ului din Consiliul Judetean Timis este de partea social-democratilor si la alegerile de la Denta. Cu siguranta, tot un fan al candidatului PSD este si fostul consilier local din Lugoj. Fedor Masnita, care a fost tinut in brate de oamenii lui Grindeanu chiar si dupa ce PMP i-a retras sprijinul politic. (G.I.)

 

 

Leave a Reply