BZZA.RO! Rezerva nationala de cocosei cu pene rosii s-a golit, alarmant, in doar cateva zile! Ultimii doi cocosi ramasi pe ringul PSD se vor lupta la motiunea de cenzura

Nu mai avem cocosei cu pene rosii in rezerva nationala! Nici cu mot, nici fara creasta! Anuntul, care poate sa alarmeze electoratul de stanga, a fost facut in urma cu putin timp de reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei. Acestia sustin ca, in acest moment, depozitele guvernamentale sunt goale si e greu de crezut ca in urmatoarea perioada situatia va putea fi redresata.


Nimeni nu stie daca rezerva a fost furata sau consumata in cele sase luni de cand PSD conduce tara.

“Intr-o guvernare normala, DNA-ul consuma in jur de 25-30 la suta din totatul cocoseilor adunati in crescatoria administratiei centrale. Cocoseii stransi cu mare migala in perioada Ciolos, separati de cocosii care ciuguleau din grauntele ANRP, pur si simplu au disparut”, explica Marinica Paulescu, expert in protejarea si cresterea cocoseilor cu pene rosii.

“Adevarul e ca programul de guvernare s-a bazat foarte mult pe aceasta rezerva. S-a consumat foarte mult cand s-au promis pensii si salarii mai mari, un trai mai bun. S-a folosit o foarte mare parte din rezerva, vreo 30 la suta, in iarna cand au avut loc protestele in tara, iar televiziunile au spus ca protestatantii au fost paltiti de Soros”, explica si Adrian Curut, reprezentant al oengeului Cocosul de Aur.

“Eu sunt convins ca s-a furat. Adevarul e ca cei de la putere nu mai au ce fura si atunci si-au furat caciula, au fura cocosei. N-ati vazut cu cati pinteni se arunca in zilele astea intre ei? De unde credeti ca au atatia? Din munca cinstita? Adevarul dureros e ca nu putem produce noi, cat consuma sau fura politicienii”, conchide Paulescu. (Caius Seracin)

Nota! Acest text este un pamflet si va fi trata ca atare!

Leave a Reply