BZZA.RO! Trump s-a razgandit! Nu mai face zidul la granita dintre SUA si Mexic, ci la Orsova, la granita dintre Banat si Oltenia!

“Pericolul reprezentat de olteni este mult mai mare decat decat cel al mexicanilor”, a declarat la ultima conferinta de presa cel mai important om al planetei, Donald Trump.


Acesta spune ca a renuntat la ideea de a mai construit un zid la granita cu Mexicul si-si va concentra toata atentia asupra unui “wall” la Orosva. Zidul va avea rolul de a desparti civilizatia aflata la stanga zidului de veneticii care traiesc dincolo de el.

“Va fi unul impunator, cam ca cel din Game of Thrones. Il voi face ieftin si-i voi face pe olteni sa plateasca pentru el”, a dezvaluit Trump.

Decizia a fost luata de american dupa ce de la preluarea mandatului de la Barack Obama, magnatul a avut ocazia de a sta la masa cu un oltean, Liviu Dragnea si cu un ardelean, Klaus Johannis.

Riscul ridicarii unui zid langa Orsova este mare, spun specialistii in constructii. Gardul ar costa triplu, firma care l-ar construi ar intra in insolventa, iar locuitorii din zona Olteniei ar fura si ar vinde materialele. (Caius I. Seracin)

NOTA! Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Leave a Reply