CICLISM! Cupa Timisoarei a aliniat la start cei mai in forma ciclisti profesionisti din Romania! Pe podiumul clasei “elite” s-a clasat si timisoreanul Mihai Babaita, legitimat la Steaua

A doua editie a Concursului de ciclism Cupa Timisoarei, organizata de ACS Ciclism Dumbravita, s-a desfasurat, astazi, pe un traseu urban in zona centrului comercial Iulius Mall.


Intrecerea a aliniat la start 120 de sportivi din categoria  celor mai in forma ciclisti profesionisti din Romania, amatori pasionati de aceasta disciplina, dar si copii intre 5-14 ani, care au pedalat pe un traseu compact, astfel incat spectatorii s-au putut bucura de desfasurarea evenimentului ciclist pe intreaga sa durata.

Un element inedit in acest an l-a constituit includerea in traseu a parcarii subterane.

Competitia destinata adultilor s-a desfasurat pe un traseu complet inchis circulatiei auto: startul s-a dat la ora 9 pe strada Aristide Demetriade nr. 1 (parcarea exterioara Iulius Mall, scari rulante), s-a intrat in parcarea subterana Iulius Mall, parcurgandu-se ambele nivele, iesire pe Calea Sever Bocu, in directia Bulevardul Antenei, apoi s-a virat la dreapta in parcarea exterioara si s-a revenit pe strada Aristide Demetriade.

In cadrul cursei organizate pe format Criterium, concurentii au rulat pe circuit timp de o ora, la finalul careia au fi desemnati castigatorii in functie de numarul de ture parcurse si timpul obtinut.

La clasa “elite” a castigat Daniel Crista, de la CSA Steaua, urmat de Sinza Raul, de la Carcover Oradea, si timisoreanul Mihai Babaita, legitimat in prezent la Steaua. (H.D.)

Leave a Reply