CONDAMNARE! Omul de afaceri din Recas care a adus-o pe ACS Poli in Liga I, in spatele gratiilor! VEZI care sunt acuzatiile la adresa fostului finantator de club “combinat” cu Primaria Timisoara

Fostul presedinte al clubului “AC Recas nu e Poli”, Ioan Miculas, a ajuns in penitenciarul de pe Popa Sapca, dupa ce Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat la 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala.


Omul de afaceri Ioan Miculas, din Recas, a fost trimis in judecata, in 2015, intr-un dosar in care prejudiciul adus bugetului de stat a fost calculat la 1.150.511 lei.

Tribunalul Timis a decis, in decembrie 2016, condamnarea inculpatului la 4 ani de inchisoare, cu suspendare pe o perioada de incercare de sase ani.

Procurorii au contestat sentinta instantei de fond, iar judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis, in ziua cu ghinion 13 iunie, inlaturarea dispozitiei de suspendare a pedepsei cu inchisoarea. “Inculpatul Miculas Ioan urmeaza sa execute pedeapsa principala rezultanta de 4 ani inchisoare in detentie”, a decis instanta de apel, in ciuda faptului ca finantatorul AC Recas – care a luat echipa din campionatul judetean si a adus-o pana in Liga a II-a, unde a fuzionat ACS Poli Timisoara – poate fi considerat salvatorul fotbalului alb-violet, intr-un moment extrem de critic pentru fotbalul timisorean… (Vlad Enciu)

Leave a Reply