CUPA INCHISORILOR! Detinutii din Penitenciarul Timisoara au castigat campionatul de fotbal rezervat inchisorilor din vestul tarii! Premierea a fost facuta de catre fostul international banatean Paul Codrea

Selectionata detinutilor din Penitenciarul Timisoara a castigat Campionatul de fotbal regional „Cupa de Vest”, editia a XI-a, la care au participat echipe de fotbal ale persoanelor private de libertate din penitenciarele Timisoara, Arad, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Deva.


Inedita competitie s-a desfasurat in Sala Olimpia din Timisoara, in data de 22 iunie, si a fost organizata de catre Penitenciarul Timisoara in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis si Primaria Timisoara.

“Echipa de fotbal a Penitenciarului Timisoara, formata din 11 persoane private de libertate, a demonstrat pe teren multa vointa si daruire, reusind sa castige competitia in mod detasat fata de celelalte echipe de fotbal participante.  Finala s-a jucat intre echipa Penitenciarului Timisoara si cea a Penitenciarului Deva, scorul final fiind 5-0. Toate echipele de fotbal participante au dovedit pe teren spirit de echipa si fairplay, multa implicare si responsabilitate, constientizand fiecare valentele educative ale sportului”, ne-a comunicat inspectorul principal Ramona Ilies, purtator de cuvant al Penitenciarului Timisoara.

Lovitura de incepere a fost data de directorul inchisorii de pe Popa Sapca, comisarul sef Georgica Alexeev, iar invitat de onoare la festivitatea de premiere a fost Paul Codrea, fost international roman si antrenor de fotbal, care a inmanat participantilor cupe, medalii si diplome.

In clasamentul final al Campionatului de fotbal regional „Cupa de Vest” s-a consemnat victoria detinutilor din Penitenciarului Timisoara, urmat de echipele penitenciarelor Deva, Drobeta Turnu Severin, Arad si Oradea. (C.R.)

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Constantin DUMA

 

One thought on “CUPA INCHISORILOR! Detinutii din Penitenciarul Timisoara au castigat campionatul de fotbal rezervat inchisorilor din vestul tarii! Premierea a fost facuta de catre fostul international banatean Paul Codrea

  1. Si cand the gandesti ca au jucat fara piese grele ca sorin si florin – cei doi fundasi de la ipj. Ma gandesc ca pe astia ii baga in campionatul ce incepe la toamna….

Leave a Reply