DOSAR PENAL! Primar din Timis prins beat la volan! Politistii de la Rutiera s-au socat cand au vazut cat indica alcooltestul – 1,16 mg/l in aerul respirat, valoare care se dubleaza la proba de sange

Toleranta zero din partea politistilor din Timis pentru conducatorii auto care se urca la volan sub influenta alcoolului. Dupa ce, in ultima perioada, au fost saltati din masini si dusi la spital, pentru recoltarea de probe biologice, numeroase vipuri banatene, printre care procurorul DNA Ciprian Dorobantu, comisarul de politie Claudiu Andreescu, directorul aeroportului, Danile Idolu, a venit si randul unui primar.


“Cu siguranta a fost vanat de agenti, ca doar n-a fost singurul sofer care a baut la petrecerea de la Carani. L-au vazut ca a servit un paharel si l-au asteptat pe strada. N-a fost inspirat sa spuna ca si-a clatit gura cu listerin”, ne-a dezvaluit un participant la serbarea de la Carani.

Aleodor Sobolu, primarul comunei Ortisoara, a fost depistat, in noapte de vineri spre sambata, beat la volan. Edilul a fost oprit de un echjpaj al Politiei Rutiere pe strada Nucilor, din localitatea Carani, in jurul orelor 22,30. Intrucat emana un puternic miros de alcool, omenii legii au procedat la testarea cu alcooltestul. Rezultatul – 1,16 mg/l in aerul expirat a fost socant pentru politisti, in conditiile in care valoarea de la alcooltest se dubleaza la testul de sange, astfel ca primarul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

“In seara de 23 iunie 2017, in jurul orelor 23,30, politistii rutieri au verificat un barbat de 46 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Nucilor din localitatea Carani, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii soferului cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,16 mg/litru in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii probelor biologice pentru stabilirea valorii exacte a alcoolemiei. Pe numele celui in cauza a fost deschis dosar penal”, au transmis reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply