IMPACT! Autospeciala de politie rasturnata pe o strada din Timisoara, dupa tamponarea cu un Opel! Politistii se grabeau la o interventie, dar au fost opriti brutal de o soferita

Accident de circulatie spectaculos, joi dupa-amiaza, pe una dintre strazile cu trafic infernal din Timisoara. O autospeciala a Politiei care se deplasa in viteza la o interventie, avand semnalele acustice si luminoase pornite, a fost lovit intr-o intersectie de un Opel, impactul fiind atat de puternic, incat duba cu politisti s-a rasturnat.


Conform primelor declaratii ale agentilor de la Rutiera care au ajuns la locul incidentului, duba circula in viteza pe Calea Circumvalatiunii, dinspre centrul comercial Iulius Mall spre Calea Bogdanestilor, pentru ca politistii sa  intervina la un scandal declansat pe o terasa de pe Calea Bogdanestilor.

Autospeciala a intrat in intersectia cu strada Gheorghe Lazar cu semnalele acustice si luminoase pornite, soferii din trafic au incetinit si au facut loc politistilor, cu exceptia unui Opel, care circula  dinspre Mehala spre Piata 700.

Femeia aflata la volan nu s-a oprit si a lovit duba de politie din spate, provocand rasturnarea acesteia pe sosea, spre marea uimire a pietonilor. In urma impactului, ambele masini au fost avariate, iar soferita in varsta de 49 de ani a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Se fac cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a comis accidentul, unii trecatorii afirmand ca duba de politie nu avea semnalele acustice si luminoase pornite incontinuu, ci doar sporadic. (Mara Ion)

Sursa foto: tion.ro

Leave a Reply