PE SURSE! Cine va prelua conducerea PSD Timis, in cazul adoptarii motiunii de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu? VEZI ce spune presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau

Perspectiva ca alianta PSD-ALDE sa obtina sprijinul UDMR in razboiul contra dizidentilor din aripa Grindeanu, maghiarii urmand sa voteze motiunea de cenzura in schimbul unor functii guvernamentale, expune organizatia PSD Timis unor sanctiuni fara precedent din partea Comitetului Executiv National.


In conditiile in care Sorin Grindeanu a fost exclus din partid, chiar daca organizatia de baza din Timisoara inca nu si-a dat acordul, in mod statutar, pentru aplicarea acestei sanctiuni, este clar ca, in cazul in care motiunea de cenzura va trece de votul din parlament, de joi, PSD Timis va trebui sa-si caute un nou presedinte.

Inainte ca aceasta functie sa fie scoasa la votul membrilor organizatie, cu siguranta, liderul maxim Liviu Dragnea isi va pune un om de incredere la Timis, pentru a nu mai risca acte de dizidenta distrugatoare pentru partid.

Surse din partid ne-au dezvaluit ca exista posibilitatea ca fostul presedinte al PSD Timis, Titu Bojin, sa fie ofertat pentru a reveni la carma organizatiei, de unde a plecat dupa un sir de conflicte cu Grindeanu, iar in cazul in care va refuza, varianta de rezerva se numeste Bianca Gavrilita. Fosta directoare de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel este foarte apreciata de Liviu Dragnea, care, de altfel, a si intervenit pentru ca actualul deputat de Timis sa fie plasat pe un loc eligibil pe listele parlamentare.

“Inca se discuta!”, ne-a raspuns, sec, presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, la intrebarea privind ipoteza readucerii in functie a fostului presedinte al PSD Timis… (G.I.)

Leave a Reply