APEL! Victorie inedita a DNA Timisoara in dosarul de coruptie al fostului sef al Controlului din cadrul DSP Timis! VEZI ce suma de bani va fi confiscata de procurorii anticoruptie

Curtea de Apel Timisoara a tras cortina, definitiv, peste scena flagrantului in care a fost surprins, in iunie 2016, fostul sef al Serviciului de Control in Sanatatea Publica din cadrul Directiei de Sanatate Publica Judeteana Timis.


Trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, Vlaicu Serban a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Timis, insa aceasta sentinta a fost atacata atat de inculpat, cat si de procurorii anticoruptie.

Dupa aproape sase luni de gandire, instanta de apel a decis, astazi, sa respinga ca nefondat apelul fostului controlor sef de la DSP Timis, in schimb a admis apelul DNA.

“Desfiinteaza sentinta penala apelata numai cu privire la temeiul legal al confiscarii, sens in care (…) dispune confiscarea sumei de 59,42 lei consemnata la CEC Bank pe numele inculpatului la dispoziţia Directiei Nationale Anticoruptie”, se precizeaza in minuta deciziei Curtii de Apel Timisoara.

Asadar, daca instanta de fond l-a achitat pentru una dintre infractiunile de luare de mita, respectiv primirea unui cos cu fructe in valoare de 59,42 de lei, judecatorii din apel au decis sa legalizeze confiscarea sumei in discutie.

In aceste conditii, Vlaicu Serban ramane cu pedepasa de 3 ani inchisoare cu suspendare, dar si executarea a 80 de zile de munca neremunerata la Primaria Timisoara sau la SC Horticultura SA. (G.I.)

2 thoughts on “APEL! Victorie inedita a DNA Timisoara in dosarul de coruptie al fostului sef al Controlului din cadrul DSP Timis! VEZI ce suma de bani va fi confiscata de procurorii anticoruptie

  1. Dumnezeule Mare !? …asta in timp ce dosare cu spagi de milioane sunt tinute la sertar. …si totul se intampla pe banii nostri !

Leave a Reply