SOC! Un jurnalist care locuia in Timisoara si-a pus capat zilelor intr-un mod incredibil! In ultima vreme s-a remarcat printr-o serie de atacuri dure la adresa unor baroni din politica si administratie

Gest socant al unui jurnalist care, in ultima vreme, locuia in Timisoara. Cristian Matos, presar incomod de numele caruia se leaga o serie de atacuri virulente la persoane care au ocupat functii de conducere in politica si administratia judeteana din Satu Mare, si-a pus capat zilelor intr-un mod incredibil.


A fost gasit spanzurat cu cureaua de la pantaloni, pe un pod din judetul Alba. Apropiatilor le-ar fi spus ca se duce intr-o excursie in Muntii Apuseni, dar a sfarsit prin a-si pune capat zilelor.

Persoane din cercul sau de prieteni au dezvaluit ca, suferind de mai multe afectiuni fizice si inglodat in datorii, Cristian Matos a ales sa isi petreaca ultimele clipe din viata in incercarea de a lovi cat mai dur in clasa politica, in special cea din judetul Satu Mare.

Fapt care i-a adus doar amenintari mai mult sau mai putin voalate. Intr-un final ar fi cedat presiunii si s-ar fi mutat in judetul Timis, dupa ce a mai locuit perioade lungi de timp in municipiul Satu Mare si Cluj-Napoca. Ultimul sau mesaj postat pe Facebook, in data de 2 iulie 2017, cuprinde tot o amenintare:

”Pt toti cei care aseara au ras de ce i-au facut iubitei mele..va garantez ca o sa prefera-ti sa raspunde-ti in fata justitiei si nu a mea…Hristosi sa fiti nu o sa sa scapati…nici in mormant….va scot cu dintii !!!!!”. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! (G.I.)

Leave a Reply