RUPTURA! Brigitte Sfat a anuntat ca divorteaza, pentru ca nu mai suporta pretentiile fostei sotii ale lui Ilie Nastase! “Anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €!”

Suparata la culme ca Ilie Nastase o sprijina financiar, in continuare, pe fosta sa sotie, Amalia Nastase, cu care are doi copii, timisoreanca Brigitte Sfat a anuntat ca a decis sa divorteze.


Motivul invocat de fostul manechin international? Faptul ca fosta sotie a tenismenului, Amalia, ridica tot mai multe pretentii, ultima – pretinde o masina noua. Anuntul a fost facut de Brigitte pe pagina ei de Facebook.

“Astazi, 12 iulie, anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua.

I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”, a anuntat Brigitte pe pagina de Facebook.

Zvonuri despre o ruptura in cuplul Brigitte-Ilie Nastase exista de luni bune, dupa ce Ilie Nastase a fost surprins de sotia sa in compania unei alte femei.

Casatoria lui Ilie Nastase cu Brigitte Sfat este a patra pentru fostul jucator de tenis. Cei doi formeaza un cuplu din 2010 si s-au casatorit in 2013. (V.E.)

One thought on “RUPTURA! Brigitte Sfat a anuntat ca divorteaza, pentru ca nu mai suporta pretentiile fostei sotii ale lui Ilie Nastase! “Anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €!”

  1. 🙂 du-te invartindu-te ; poate asa se reimpaca cei doi….sa ii dea are copii cu ea…si e femeie normala , frumoasa, naturala, nu papusa chuckie——dom`le …bine ca ignoranta nu doare

Leave a Reply