SMS PENAL! Inchisoare cu suspendare pentru un taximetrist care si-a terorizat fosta iubita cu mesaje telefonice! Doar intr-o singura zi a reusit sa trimita peste 1.000 de mesaje

Nu a suportat ideea de a fi parasit de iubita si a declansat un adevarat razboi psihologic pentru recucerirea femeii. Mii de mesaje telefonice, apeluri de amenintare pentru noul sot, doar pentru a-si satisface orgoliul ranit.


Instanta de judecata a sanctionat acest derapaj penal cu 1 an si doua luni de inchisoare cu suspendare, dar si 25.000 de lei daune morale.

Intreaga poveste isi are inceputul in 2010, cand un taximetrist in varsta de 34 de ani, din Botosani, a avut o relatie cu o tanara, angajata a unui magazin. Din cauza neintelegerilor, aceasta l-a parasit, iar din acel moment barbatul, cu orgoliul ranit, a declansat un razboi psihologic, terorizand-o pe tanara, fie prin apeluri telefonice, fie prin mesaje sau cautand-o direct la locul de munca.

S-a chinuit trei ani in zadar pentru ca in 2014, femeia mult ravnita s-a casatorit cu un altu barbat. Gest de neimaginat pentru indragostitul nostru, care a tabarat cu arsenalul de sms-uri si apeluri de amenintare si peste noul sot. 

Doar intr-o singura zi a reusit sa trimita peste 1.000 de mesaje sotului fostei prietene. Insa nu a fost de ajuns. Omul a inceput sa ii urmareasca pe cei doi prin oras.

A fost momentul cand pe fir au intrat politistii. In urma cu cateva zile a venit nota de plata – 1 an si doua luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Si 25.000 de lei, daune morale.

Conform noului Cod Penal, urmarirea, supravegherea locuintei sau a locului de munca a unei persoane, apelarea telefonica sau tracasarea prin intermediului unor mesaje telefonice care creeaza temere sau ingrijorare reprezinta hartuire, fapta incriminata si pedepsita cu inchisoare sau amenda. (V.E.)

Leave a Reply