EXPLOZIV! Milionarul Neculai Miron nu va face nicio zi de puscarie! VEZI ce au decis instantele de judecata din Italia, dupa ce milionarul banatean a aratat ca este o victima a “statului mafiot”

Condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare in dosarul devalizarii patrimoniului sindical al CNSLR Fratia, alaturi de liderul petrolistilor Liviu Luca, milionarul timisorean Neculai Miron a reusit sa convinga autoritatile italiene ca, in Romania, este o victima a sistemului si ca starea sanatatii nu-i permite sa fie incarcerat.


Avocatii sai au prezentat dovezi ca procurorii DNA care l-au anchetat sunt parte a “statului mafiot”, dupa cum i-a caracterizat fostul presedinte Traian Basescu, iar o instanta de judecata din Roma a decis ca Neculai Miron sa-si ispaseasca pedeapsa inchisorii in libertate, in regim cat se poate de deschis. Ba mai mult, milionarul banatean, fost sponsor de baza al PSD Timis, si-a deschis chiar si o afacere in Peninsula, avand nu mai putin de 14 angajati.

“Neculai Miron are rezidenta italiana, astfel ca, in momentul in care a fost ridicat de carabinieri in vederea extradarii, avocatii sai au depus o contestatie la instantele de judecata si au solicitat ca pedeapsa sa fie executata in Italia. Judecatorii au constatat ca timisoreanul nu a mai avut probleme cu legea penala, ca prejudiciul a fost acoperit, ca infractiunile retinute de procurorii DNA nici nu se regasesc in legislatia penala din Italia, astfel ca verdictul a fost pozitiv. De altfel, procurorii italieni nici nu au mai atacat decizia judecatorilor”, ne-a dezvaluit un apropiat al condamnatului.

Reamintim ca, in data de 31 martie, Neculai Miron a fost condamnat la 2 ani si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru instigare la folosirea cu rea credinta a fondurilor societatii si complicitate la folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. In acea perioada, Miron se afla internat intr-un spital din Italia, astfel ca punerea in executare a sentintei nu a fost posibila.

“Nu stiu de ce am fost condamnat! Motivul real al condamnarii poate fi gasit in articolele publicate pe luju.ro si pe blogul lui Ion Cristoiu, care descriu modul in care se incearca preluarea patrimoniului sindical, cu sprijinul procurorilor DNA Claudia Rosu si Doru Tulus, si semnarea de contracte de asistenta juridica cu onorarii de succes de 50.000.000 euro”, a precizat milionarul intr-un comunicat trimis presei din Timisoara. (G.I.)

One thought on “EXPLOZIV! Milionarul Neculai Miron nu va face nicio zi de puscarie! VEZI ce au decis instantele de judecata din Italia, dupa ce milionarul banatean a aratat ca este o victima a “statului mafiot”

  1. Bravo Lae,vezi că banii n-au miros,mafia nu doarme!Te-ai ușurat de vreo 2-3 milioane de euro,ce italienii n-ar mânca și gura lor o pizzeta mai grande!

Leave a Reply