GHINION! Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD va fi judecata de ministrul “alta intrebare” Florin Iordache! Fostul premier a contestat la Comisia de Arbitrj mazilirea sa politica dupa puciul anti Dragnea esuat

Premierul mazilit Sorin Grindeanu a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca a contestat decizia de excludere din PSD. Totodata, el si-a exprimat speranta ca cererea trimisa PSD va fi solutionata atat „in litera, cat si in spiritul” statutului partidului.


„Motivatia din contestare nu este doar in litera, ci si in spiritul statutului si ma astept sa fie solutionata in acest sens. Nu pot sa tradez increderea oamenilor din Timis care m-au votat si sustinut presedinte de filiala. Am recurs la contestatie la semnalele lor si ca urmare a intalnirilor din aceasta saptamana. Sper ca reprezentantii Bucurestiului au inteles dorinta filialei PSD Timis, care in cvasiunanimitate a decis sa ma sustina si sa sustina acest demers”, a  spus Grideanu, pentru Mediafax.

Intrebat daca se asteapta la o solutionare rapida si corecta a contestatiei, Grindeanu a spus: „Vom vedea cum si cand”.

„Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD, in urma deciziei Comitetului Executiv National, iar in baza de date, care este un indicator statistic, el mai figureaza pentru ca in ea opereaza organizatia de baza si nu a fost formalizata hotararea CExN”, a declarat Marian Neacsu, la finele sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Sa mai spunem ca seful Comisiei de Etica, Integritate si Arbitraj din cadrul PSD, care va analiza si solutiona contestatia lui Grindeanu, este Florin Iordache, nimeni altul decat primul sef al Justitiei din Guvernul Grindeanu, obligat sa demisionze in urma amplelor manifestari de strada provocate de Ordonanta 13. Este posibil ca, in cazul respingerii contestatiei, fostul premier sa se adreseze instantelor de judecata. (Mara Ion)

 

One thought on “GHINION! Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD va fi judecata de ministrul “alta intrebare” Florin Iordache! Fostul premier a contestat la Comisia de Arbitrj mazilirea sa politica dupa puciul anti Dragnea esuat

  1. Eu cred ca treaba-i mult mai simpla decat pare. Asa era si pe vremea mea la partid. Daca ti-ai platit cotizatia esti membru, daca nu, nu mai esti. Deci intrebarea este : ti-ai platit cotizatia ?

Leave a Reply