FACE FAKE! A innebunit Zuckerberg? Nu mai postezi pe Facebook, daca n-ai dosar cu sina! VEZI ce masuri intra in vigoare pe reteaua de socializare impotriva profilurilor false

O noua hotarare a lui Mark Zucherberg ii baga in sperieti pe internauti. Magnatul Facebook s-a saturat de cati cocalari romani isi fac profiluri false pe celebra retea de socializare, asa ca a decretat un set de reguli noi pentru cei care vor sa mai posteze pe Facebook.


Pe langa adresa de mail a utilizatorului sau numarul de telefon, Facebook va cere de acum inainte mai multe acte aditionale.

“Vrem sa fim siguri ca profiluri gen Vlad Stoian, Coriolan Onescu, Alex Neagoe,  Oana Telescu, Jean de Mehala sau Dan Ciocan nu vor mai avea niciodata acces in spatiul public, ca sa nu existe nici un dubiu cu privire la legalitatea lor”, explica reprezentantii retelei de socializare.

Printre atrocitatile impuse de Facebook, anul acesta, la inscriere, se numara: cerere semnata si parafata de mai multi martori reali, copii dupa certificatele de nastere ale acestora, precum si o adevarinta de la medicul de familie cum ca userul care se inscrie e sanatos mintal.

Toate aceste acte vor fi foarte bine aranjate intr-un dosar cu sina care mai apoi va fi trimis, par avion, la birourile Facebook din Silicon Valley. (Caius Seracin)

NOTA! Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare!

Leave a Reply