PREMIERA! Soferul de ambulanta arestat in dosarul RAR Timis, judecat de un magistrat evlavios! I s-a acordat permisiunea de a-si parasi domiciliul pentru a merge la biserica si la serviciu

In dosarul de falsuri si spaga de la RAR Timis, in care procurorii DIICOT  cerceteaza mai multe persoane implicate in filiera limuzinelor furate din tari vest-europene si repuse in circulatie in Romania, s-a consemnat o autentica premiera judiciara.


Un judecator de drepturi si libertati de la Tribunalul Caras-Severin a decis sa treaca peste rigorile masurii preventive a arestului la domiciliu si sa permita inculpatului Daniel Nicorescu, din Faget, acuzat de savarsirea mai multor infractiuni, sa mearga atat la serviciu, cat si la slujbele religioase oficiate la biserica din satul Temeresti.

“Acorda permisiunea de parasire a imobilului din orasul Faget, sat Temeresti, judetul Timis, pentru prezentarea la locul de munca – Serviciul de Ambulanta Judetean Timis, deluni pana duminica inclusiv, pe o perioada medie zilnica de 8 ore. Acorda permisiunea de parasire a imobilului din oras Faget pentru prezentarea la Biserica Ortodoxa din sat Temeresti, in fiecare zi de duminica, in intervalul orar 10-13, pentru participare la slujba religioasa”, se mentioneaza in decizia aproape evlavioasa a judecatorului carasean.

Paradoxal, inainte ca magistratii Curtii de Apel Timisoara sa rejudece cererea procurorilor DIICOT si sa decida masura arestului la domiciliu pentru soferul de ambulanta din Faget, Tribunalul Caras-Severin hotarase prelungirea arestului preventiv cu inca 30 de zile. De aceasta data, luand ca model instanta de apel, judecatorul de drepturi si libertati a devenit mult mai concesiv, oferind o adevarata mostra de interpretare evlavioasa a legislatiei penale.

Nu stim daca s-a solicitat sau nu, insa judecatorul nu a permis si participarea la sedintele de Consiliu Local, fiind stiut ca Daniel Nicorescu este consilier local din partea ALDE Timis. (G.I.)

Leave a Reply