SCHIMBARE! Deputatul Cornel Samartinean, noul presedinte al PMP Timis! Partidul lui Traian Basescu poate decide, in curand, o noua majoritate la conducerea Consiliul Judetean!

La nici o luna de la alegerile locale partiale din localitatea timiseana Denta, scrutin in care candidatul PMP Timis pentru functia de primar, Vlastimir Pasici, a obtinut un rezultat dezastruos, respectiv 16 voturi din cele 1.595 valabil exprimate la urne, conducerea centrala a partidului a decis sa ia primele masuri.


Astfel, deputatul Cornel Samartinean a fost numit in functia de presedinte al organizatiei PMP Timis, urmand ca fostul lider al filialei banatene, Radu Sumalan, sa primeasca alte insarcinari.

Este posibil ca noua conducere a PMP Timis sa denunte alianta cu PSD din Consiliul Judetean Timis si sa concretizeze negocierile demarate, in ultima vreme, cu PNL, ceea ce se poate traduce prin schimbarea polilor de putere de la varful administratiei judetene.

Aceasta operatiune este cu atat mai iminenta, cu cat Roxana Iliescu pare sa mentina o alianta proprie cu PSD la varful Consiliului Judetean Timis, aspect conturat si cu prilejul lansarii candidaturii lui Vlastimir Pasici la Primaria Denta, cand fosta presedinta a PMP Timis a vorbit doar despre propria persoana, evitand sa promoveze imaginea colegului de partid…

“Dupa ce instantele se vor pronunta definitiv asupra fuziunii PMP-UNPR, popularii din Timis pot deveni partidul care decide majoritatea la Consiliul Judetean”, ne-a declarat unul dintre liderii nationali ai PMP.

Reamintim ca deputatul Cornel Samartinean este la al doilea mandat de parlamentar, dupa ce, in toamna, a decis intempestiv sa treaca de la PNL Timis pe un loc eligibil pe listele PMP. (M.I.)

Leave a Reply