EXECUTIE! Un politist a ajuns la spital, dupa ce a fost luat la tinta de un braconier! L-a somat sa se predea, dar a fost impuscat cu sange rece

Un politist aflat in misiune a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost impuscat cu sange rece de un braconier surprins in timpul unei partide de vanatoare ilegale.


Incidentul s-a petrecut, zilele trecute, intr-o padure de pe Valea Muresului, in zona localitatii Tisa, judetul Hunedoara.

Agentul sef se afla impreuna cu alti doi colegi intr-o misiune de panda. L-a observat pe braconier si l-a somat sa se predea. Acesta s-a intors si a tras un foc de arma in directia politistului, ranindu-l in picior.

Victima a fost transportatala Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. A fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru ultraj si tentativade omor, urmand a se incerca identificarea si prinderea suspectului, a informat reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Reamintim ca, in primavara anului trecut, un paznic de vanatoare din judetul Arad a fost operat de urgenta la Timisoara, dupa ce a fost impuscat de braconieri. (V.E.)

2 thoughts on “EXECUTIE! Un politist a ajuns la spital, dupa ce a fost luat la tinta de un braconier! L-a somat sa se predea, dar a fost impuscat cu sange rece

  1. sa vedeti recunostinta ce va primi in sedinta de guvern de azi 04.08!!!!!Ca si ceilalti politisti omorati….

  2. Pun pariu că acest braconier este detinator ilegal de armă, ca si cel de la Palilula??? De ce nu a tras primul politistul, pentru ce este purtator de pistol??? Sa vedem cat de buni sunt acum sa l identifice si sa l prindă pe criminal! Cred ca v a rămâne autor necunoscut, pentru ca habar n au sa faca o investigatie serioasă,cei buni din sistem s au pensionat!
    Se întâmplă asta tocmai pentru ca cei de la Arme habar n au de situatia contrabandei cu arme ilegale, ei se ocupă doar de vizarea permiselor celor care detin legal arme de vânătoare, in rest vai si amar!

Leave a Reply