SPARGERE! Vila unui fost sef de politie a fost devastata de hoti, dupa ce politistul s-a laudat pe Facebook ca este plecat la mare! Infractorii de pe retelele de socializare au speculat imediat anuntul

Un fost sef de politie a ignorat recomandarile MAI privind protejarea vietii private de infractorii retelelor de socializare, in scopul descurajarii spargerilor de locuinte, si a anuntat pe Facebook ca este plecat la mare.


“Distractie totala cu nepoteii la mare”, a fost mesajul comisarul sef Sorin Magda, fostul comandant al Politiei Orasului Beius, alaturi de o fotografie explicativa in care apare cu nepotii pe malul marii.

Postarea a adunat peste 80 de comentarii, prin care prietenii de pe reteaua de socializare i-au urat politistului concediu placut, dar a starnit si interesul hotilor din locuinte.

Astfel, in noaptea de duminica spre luni, casa politistului din orasul Stei, cartierul Petrileni, a fost vizitata de hoti, care au actionat in voie si au furat tot ce li s-a parut de pret. La primele ore ale diminetii, Politia Beius a fost sesizata cu privire la acest eveniment, iar in scurt timp la adresa au sosit echipajele de criminalisti.

“A fost depusa o plangere, iar la aceasta ora se efectueaza cercetari in vederea identificarii autorului sau autorilor si pentru recuperarea prejudiciului”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

Comisarul sef Sorin Magda a condus Politia Stei pana in luna septembrie a anului trecut, cand a fost numit atat la sefia Politiei Municipiului Beius, cat si la comanda Sectiei Politiei Rurale Beius. S-a pensionat in urma cu cateva luni. (Vlad Enciu)

 

 

 

2 thoughts on “SPARGERE! Vila unui fost sef de politie a fost devastata de hoti, dupa ce politistul s-a laudat pe Facebook ca este plecat la mare! Infractorii de pe retelele de socializare au speculat imediat anuntul

  1. Va spun eu care-i treaba. Nu faptul ca a fost sef de subunitate de politie i-a excitat pe hoti, cat faptul ca au aflat ca a primit prima pensie speciala, neafectata de ordonanta lui Olguta. In concluzie, nu conteaza atat de mult ca te lauzi ca nu esti acasa o perioada, ci mai cu seama sa nu te lauzi ca esti pensionar MAI.

  2. Ma intreb,daca in vreo tara din U.E.se mai sparg case de politisti,procurori sau judecatori ?! Nu cred ca au tupeu sa faca asa ceva,hotii lor,poate doar daca nu sunt tot romani,dar nici asta nu cred,si spun asta pt ca stiu ca in tarile civilizate legile sunt LEGI,si apoi nu stiu ce ar pati hotii,in arest ! La noi daca prinzi hotul cu mana in buzunar la tine si te iei de el,te reclama si tu o sa fii cel care-o pateste,iar hotul este servit cu cafea si suc,daca cumva nu se enerveaza si cere cognac ! Multumim lui Iliescu si la toata clasa politica de kkt din Romanica pt siguranta pe care o avem zi de zipt Legea politistului si pt incurajarea si protectia asigurata infractorilor printre care se numara si ei !!!
    ,

Leave a Reply