BREAKING NEWS! Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu este de acord cu desecretizarea protocoalelor ilegale dintre DNA si SRI    Un produs de pe rafturile Lidl, „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g“, este infestat cu salmonela, motiv pentru care cumparatorii sunt anuntati sa returneze marfa, urmand sa primeasca banii inapoi     Timisoara conduce in topul national al birocratiei locale, petentii fiind nevoiti sa astepte 315 zile pentru obtinerea unei autorizatii de construire     Liviu Dragnea: Nu am fost la ziua niciunui sef din SRI si nici nu am taiat vreun porc la SRI    Un barbat in varsta de 55 de ani, din Belint, care locuia singur, si-a pus capat zilelor prin spanzurare, fiind descoperit de un vecin    Timisul este vizat de codul galben emis de ANM, valabil de luni, ora 18, pana marti ora 15, prin care atentioneaza ca vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, strat de zapada consistent, polei si intensificari ale vantului

EXPLOZIV! Ce venituri lunare are politistul pensionar din fruntea SNPPC? Dumitru Coarna a fost demascat chiar de catre un angajat al MAI, intr-o scrisoare deschisa

Unul dintre cei mai vocali sindicalisti din Romania, Dumitru Coarna – cel care a dezvaluit public ca multi ofiteri pensionati din MAI au fost reangajati in minister si au ajuns la venituri cumulate, din pensie si salariu, de peste 30.000 de lei – a fost demascat ca are un discurs fals, duplicitar, intrucat se afla in aceeasi categorie de sinecuristi.

S-a pensionat la numai 45 de ani si s-a reangajat la sindicat, in prezent fiind presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual.

Conform Realitatea TV, Coarna a avut, anul trecut, venituri lunare de peste 14.000 de lei. Potrivit declaratiei de avere depusa pentru anul trecut, Dumitru Coarna a avut trei venituri. El a castigat 14.700 de lei ca membru al Comitetului Economic si Social si 52.800 de lei pensie. Cei mai multi bani au venit insa de la Sindicatul National al Politistilor, de unde, in 2016, Dumitru Coarna a avut un venit de peste 100 de mii de lei.

Un calcul simplu arata ca liderul de sindicat a castigat in 2016 aproape 170 de mii de lei, adica peste 14.000 de lei lunar. Paradoxal, Dumitru Coarna a fost demascat chiar de catre un angajat al MAI, intr-o scrisoare deschisa.

Contactat de Realitatea TV, Dumitru Coarna a recunoscut ca s-a pensionat la 45 de ani, dar sustine ca motivele au fost medicale.

”Deci am fost pensionat medical. Am fost gasit la un control de rutina cu o problema la plamanul stang. Am fost trimis la spitalul Gerota Dionisie Lupu. Am fost bagat in comisia de Medicina Muncii, comisia de Medicina Muncii m-a clasat in gradul 3”, a afirmat el.

De altfel, problema salariilor nesimtite incasate de politistii pensionari din fruntea SNPPC a fost pusa pe tapet, inca din 2014, de comisarul sef Doinel Malcoci, liderul de sindicat al politistilor din Timis. La vremea respectiva, una dintre sectiile de Politie ale Capitalei cerceta modul in care Dumitru Coarna, alaturi de alti membri ai Biroului Executiv Central, si-au majorat salariile, intr-un dosar de abuz in serviciu si deturnare de fonduri.

“La baza acestei anchete penale sta o reclamatie, semnata de mai multi sefi de filiale sindicale din tara, printre care si subsemnatul, in care Dumitru Corna si alti membri ai Biroului Executiv Central sunt acuzati ca si-au marit salariile nejustificat, in urma unei sedinte nestatutare.

Nu este posibila majorarea salariului cu aproape 1.000 de euro, adica de la vreo 4.000 de lei, cat avea inainte, la 8.342 de lei, cat incaseaza in prezent! Nicio filiala din tara nu a fost consultata asupra acestei incredibile majorari de salariu, desi aceste indemnizatii de conducere ale membrilor BEC sunt platite din cotizatiile politistilor sindicalisti.

Am sarit si am spus ca este un abuz, pentru ca pana si salariile anterioare erau enorme, in conditiile in care un politist castiga 1.500 – 2.000 de lei pe luna! Mai mult, Dumitru Coarna nici nu are ce sa caute in conducerea acestui sindicat, cata vreme este un fost militian pensionar”, spunea Malcoci la vremea respectiva. (Vlad Enciu)

 

 

One Response to EXPLOZIV! Ce venituri lunare are politistul pensionar din fruntea SNPPC? Dumitru Coarna a fost demascat chiar de catre un angajat al MAI, intr-o scrisoare deschisa

  1. Nea Gica says:

    Marsavie ! I-au gasit si astuia ceva… Cand apare numele lui Malcoci, totul se impute, parca se pune musca aia verde pe el… In primul rand nea malcoci e un frustrat pentru ca a candidat si el dar a fost declarat “reusit” fara loc.
    In al doilea rand este nerelevant cat castiga Coarna! Relevant este ca nu a fost numit ci ales pe functia actuala si mai este relevant ca este vocal si ii tine ” in priza” pe cei din MAI.
    Asa trebuie vazuta problema. Asa ca nea malcoace se pare ca vorbeste invidia din matale pentru ca la imparteala, n-ai primit nimic de ros, asa cum erai obisnuit……
    “Rebel” poti sa te bagi si tu, da numai daca esti de partea noastra!

Leave a Reply

%d bloggers like this: