RAKIJADA! Care a fost onorariul Anei Bekuta, vedeta muzicii din Serbia, pentru recitalul exploziv de la Festivalul Rachiului din Banat

Comunitatea sarbilor din Timis a reusit sa monopolizeze, sambata, la Sanpetru Mare, atat interesul producatorilor de rachiu din vestul tarii, care au venit sa-si prezinte licoarea de prune la competitia Rakijada, cat si cel al iubitorilor de muzica sarbeasca de calitate, care au asteptat cu sufletul la gura recitalul vedetei din tara vecina, Ana Bekuta.


Dupa ce, la editiile trecute ale Rakijadei, organizatorii au reusit sa ridice cota evenimentului prin aducerea unor ansambluri si cantareti de calibru din Serbia, precum Halid Muslimovic sau Marinko Roakvic, de aceasta data Uniunea Sarbilor din Romania si Primaria Sanpetru Mare, cu ajutorul unor sponsori generosi, precum Zoppas sau Smithfield, au reusit sa dea o adevarata lovitura pe piata festivalurilor de sezon.

Fanii Anei Bekuta au fost in delir timp de o ora si jumatate, cat a durat concertul celebrei artiste din Serbia, iar hiturile serii au fost cantate la unison, in fluturat de steaguri, de sutele de spectatori prezenti la Sanpetru Mare.

“Cand am citit ca Ana Bekuta vine la Sanpetru Mare, efectiv nu mi-a venit sa cred. Am pus mana pe telefon si am sunat la Uniunea Sarbilor, pentru a ma convinge ca e adevarat. Monitorizam concertele din Belgrad pentru a prinde o reprezentatie cu Ana Bekuta, eram pregatita sa merg acolo pentru a o vedea pe scena, pentru a-i asculta piesele de suflet, si am avut surpriza sa o prind la Sanpetru Mare”, ni s-a confesat o tanara din Timisoara, fana inraita a artistei din Serbia.

In opinia sa, Ana Bekuta ar ocupa locul trei in topul vedetelor din muzica populara sarbeasca, dupa Lepa Brena si Miroslav Ilic.

Desi organizatorii nu au facut public onorariul Anei Bekuta pentru recitalul de la Rakijada 2017, estimam ca suma nu poate fi mai mare decat cea incasata pentru concertul sustinut, in 2015, la Resita. Atunci, Miroslav Ilici si Ana Bekuta au cantat pentru 15.000 de euro si nu au avut alte mari pretentii. Au solicitat doar apa plata in preajma scenei, sonorizare si lumini profesionale, precum si paza pentru autoturisme. (Mara Ion)

Leave a Reply