IMPACARE POLITICA! Sorin Grindeanu si-a impus un om de nadejde in fruntea Prefecturii Timis! VEZI care este numele armistitiului dintre Liviu Dragnea si fostul premier al Romaniei

Fostul premier Sorin Grindeanu se pare ca a reintrat in gratiile liderului maxim Liviu Dragnea, care a ajuns la concluzia ca, la vremuri de restriste si cu risc penal, este bine sa se inconjoare de oameni cu atitudine.


Semnul impacarii dintre fostul prim-ministru si liderul PSD a venit, astazi, in sedinta de Guvern, cand a fost anuntat numele noului prefect de Timis.

N-a fost sa fie niciunul dintre numele vehiculate pana in prezent, fie ca a fost vorba despre Sebastian Raducanu, Ioan Mateescu, Sorin Ionescu sau Mihai Ritivoiu, ci unul dintre colaboratorii cei mai apropiati ai lui Sorin Grindeanu, care l-a urmat la Bucuresti si, dupa demitere, inapoi la Timisoara.

Eva Andreas, fosta sefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu din perioada in care acesta a fost premier al Romaniei, este noul reprezentant al Guvernului in Timis, care-i urmeaza in functie prefectului Mircea Bacala.

In conditiile in care Eva Andreas nu este membru de partid, declarandu-se apolitica, numirea sa in functia de prefect apare ca o concesie facuta de Liviu Dragnea vechiului si noului sau prieten, Sorin Grindeanu, dar si o incercare de a nu starni invidii inutile in interiorul organizatiei PSD Timis.

Eva Andreas a terminat Facultatea de Drept, la Universitatea Europeana din Lugoj, iar in perioada 2004-2017 a fost sef Serviciu Relatii Externe in cadrul Consiliului Judetean Timis. In perioada 2001-2004, a fost inspector de specialitate, gradul III, la Consiliul Judetean Timis. Din martie 2017, a lucrat la cabinetul premierului Sorin Grindeanu, pana la demiterea sa prin motiunea de cenzura. (G.I.)

5 thoughts on “IMPACARE POLITICA! Sorin Grindeanu si-a impus un om de nadejde in fruntea Prefecturii Timis! VEZI care este numele armistitiului dintre Liviu Dragnea si fostul premier al Romaniei

  1. Individa asta nu este cumva persoana care valida licitatiile CJT..unde si ce firma castiga?! Domnule ziarist ia cauta si cerceteaza!

Leave a Reply